Golfdag 2011 | Aces Direct

Leer de kneepjes van het golfen

Leer de kneepjes van het golfen

Tilburg, 30 juni 2011 - Het is een traditie geworden! Al 5 jaar organiseert ACES Direct voor haar relaties een bijzondere dag in juni. Een dag waarin kennis en kunde samengaan.

Sven van Boxtel, Commercieel Manager van ACES Direct, opende het event: "Namens ACES Direct wil ik jullie van harte welkom heten op alweer de 5e editie van het ACES Direct Golf Event, een jubileum! Met een record aantal deelnemers staat er fantastisch programma voor jullie klaar..." Onder het genot van een kopje koffie en een lekker plakje Brabantse cake begonnen de sessies. Het thema van deze dag was het 'Datacenter', met presentaties over cloud computing (Netservices), converged infrastructure en bladeservers (HP), virtualisatie (Microsoft) en natuurlijk het inrichtingen van een datacenter (APC).

Na een informatieve ochtend was het tijd om aan het fun gedeelte van de dag te beginnen: een 9 holes wedstrijd lopen of onder begeleiding van golf professionals een clinic volgen. Om de onderlinge competitie aan te wakkeren waren er drie prijzen te verdienen, een Apple IPad2, een Cisco Flip Mino camera of VVV bonnen. Er werd competitief gespeeld en zelfs score kaarten verscheurd.

De prijswinnaars van de wedstrijd zijn:
1. Laurens van de Sman - Tetraned
2. Hans van Mil - DORMA Nederland bv
3. Richard Touker - Top-Itassistance bv, Frank Tiekink - IDE Software bv

De prijswinnaars van de clinic zijn:
1. Arjan Karmiggelt - Fibor Packaging bv
2. Pieter Lamberts - Future Diagnostics bv
3. Gerben van Dongen - F2it

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ en veel positieve reacties. Op naar het ACES Direct Golf Event 2012!
Meer informatie en foto's van ACES Direct Golf Event 2011: ftp.acesdirect.nl
Username: adgolf2011
Password: golf2011
  Feedback