Golfdag 2013 | Aces Direct

ACES Direct Golfdag 2013

ACES Direct Golfdag 2013

19 juni 2013 - Gisteren was de zevende ACES Direct Golfdag waarvoor een aantal vaste klanten waren uitgenodigd. Met interessante presentaties, een leuke beursvloer, golfen, een gezellige barbecue en genoeg water, ijsjes en zonnebrandcrème is het een geslaagde dag geworden op Golfclub Prise d'Eau!

Het programma van de ACES Direct Golfdag stond in teken van 'communicatie' via Microsoft Lync. Ook hadden we dit jaar voor het eerst een kleine beursvloer opgezet waarbij onze gasten de nieuwste devices van Acer, HP, Toshiba, Nokia, Samsung en Plantronics konden bekijken, voelen en gebruiken.

Microsoft vertelde aan de hand van verschillende referentiecases een duidelijk verhaal over de mogelijkheden, maar ook over de besparingen met Microsoft Lync. Aansluitend een presentatie over de invulling die ACES Direct via Go Connect als turn key oplossing aanbiedt.

Met de presentaties van Microsoft en Go Connect is er bij de klanten een goed beeld geschetst over de mogelijkheden van Microsoft Lync. Ook is er uitleg gegeven over hoe je in een breder perspectief om kunt gaan met communicatie. Richard Plugge, CEO van het Blanco Pro Cycling team, vertelde namelijk een zeer open verhaal over de wielerploeg en de communicatie binnen dit team. Na de presentaties was het tijd om de fabrikanten op de beursvloer aan te spreken over bijvoorbeeld de nieuwe Windows 8 tablet.

Het middagprogramma stond in het teken van golfen. De teamindeling werd bekend gemaakt en de team captains voorgesteld, zodat de groepen na de lunch konden beginnen aan een wedstrijd, een clinic of een master class. De master class was voor degenen die al vaker hebben leren putten, chippen en al een goed swing hebben. Zij konden onder andere via een videoanalyse zien waar de verbeterpunten liggen.

Aan het einde van de middag was er een prijsuitreiking georganiseerd en stond de barbecue al volop te roken. Al met al weer een succesvolle editie van de ACES Direct Golfdag. Volgend jaar wordt het event op de laatste donderdag van juni 2014 gepland, dus laat het je Account Manager weten als je interesse hebt!

Bekijk hier de foto's van de ACES Direct Golfdag 2013:
Gebruikersnaam: golfdag2013
Wachtwoord: golfdag2013

  Feedback