HP Storage Event | Aces Direct

HP Storage Event

HP Storage Event

Amstelveen, 28 april 2011 - Onder de titel 'Zien is geloven' heeft ACES Direct in samenwerking met HP een dag georganiseerd met veel aandacht voor de diverse aspecten van data opslag.

Steeds meer bedrijven kampen met een sterker toenemende hoeveelheid aan data die voor langere tijd opgeslagen en toegankelijk moet blijven. Dit event stond in het teken van 'Lefthand', oftewel HP P4000 Storage solutions. Daarnaast was er ook aandacht voor de gevolgen in het netwerk, aangevuld met de verschillende service mogelijkheden die HP kan bieden. Opslag kan niet los gezien worden van restore.

De sessies waren zeer verhelderend, met de nodige vragen vanuit de aanwezige relaties. Maar zoals de titel 'Zien is geloven' al aangeeft, waren presentaties alleen niet voldoende. De groep mocht ook de praktijk zien, dus werd een bezoek aan het Demo center niet overgeslagen. Daar stonden stonden de klanten versteld van de vele lichtjes, kabels en koeling. Wat creëren die systemen een hitte!

Een goed ontwerp van uw netwerk en datacenter is cruciaal geworden om de prestaties en verwachtingen van de IT in te kunnen vullen.

Meer informatie en foto's van het HP Storage Event: ftp.acesdirect.nl
Username: storage_acesdirect
Password: storage

  Feedback