What can iPad do for you? | Aces Direct

What can iPad do for you?

What can iPad do for you?

Amsterdam, dinsdag 3 april 2012 – Een interessante dag in het hoofdkantoor van Apple Nederland! Is de iPad geschikt om te gebruiken in het bedrijfsleven en waarom?

Op het hoofdkantoor van Apple Nederland werden 50 klanten van ACES Direct welkom geheten voor een informatieve sessie over de iPad in Business. Magnus Trouw van Apple heeft deze dag onze klant meer inzicht gegeven in de mogelijkheden van de iPad in het bedrijfsleven en het daarbij behorende operating system van Apple (iOS).

Tijdens de presentatie werd onder andere ingegaan op de volgende onderwerpen:
Wat kunt u zakelijk gezien met de iPad?
Hoe zet u de iPad efficiënt en doelmatig in?
Hoe vult de iPad de huidige omgeving aan?
Hoe integreert u de iPad in uw netwerk?
Hoe gaat de toekomst eruit zien?

Gedurende de dag werd duidelijk dat het iOS van Apple veel mogelijkheden biedt op gebied van beheer, beveiliging en andere zaken die erg belangrijk zijn voor integratie en acceptatie binnen het bedrijfsleven. Zo is het mogelijk om aan belangrijke projecten te werken als je niet achter je bureau zit, doordat het gemakkelijk is om Word documenten, Excel spreadsheets en PowerPoint presentaties te maken op de iPad. Ook is het eenvoudig om notities te maken. Dit kan door je ideeën te typen, te schrijven of in te spreken op de iPad, zodat het wordt omgezet naar een tekstbestand.

De insteek van de sessie was interactief en er werden gedurende de dag dan ook verschillende vragen gesteld en discussies gevoerd. Na de presentatie bleven er nog veel klanten om met de aanwezige Account Managers van ACES Direct en Magnus Trouw van Apple na te praten over deze dag en specifieke vragen te stellen. Vervolgens is er een bezoek gebracht aan de Apple store in Amsterdam.

  Feedback