Microsoft Surface Studio: ontdek de grenzeloze mogelijkheden | Aces Direct

Microsoft Surface Studio: ontdek de grenzeloze mogelijkheden

Microsoft Surface Studio: ontdek de grenzeloze mogelijkheden

Jan-Willem Smit

Jan-Willem Smit

Solution Advisor Cloud t. 013 762 19 04
Contactformulier

Aanmelden Lunch&Learn

Microsoft wil meer opties bieden in de designsector en doorbreekt de grenzen van creativiteit met de Surface Studio. Op dinsdag 30 januari toont ACES Direct samen met Microsoft en Adobe tijdens onze “Lunch & learn” de toekomst voor grafische gebruikers.

Tijdens deze lunchsessie kunt u aan de slag met de Microsoft Studio en toont Adobe Expert & Instructor Peter Villevoye belangrijke nieuwe Adobe features. Denk aan het totaal nieuwe Select & Mask paneel in Photoshop. Nieuwe manieren om tekenwerk te maken en bewerken in Illustrator en het pure gemak van Adobe Stock.

Verder komen het delen, gebruiken en bewerken van materialen en voorbeelden dankzij Adobe's Creative Cloud diensten aan bod. Publish Online in InDesign en speciale PDF-features in Acrobat DC worden behandeld. En hij presenteert het gloednieuwe Adobe Experience Design voor het maken, testen en delen van web- en app-designs.

Wanneer?

Datum: dinsdag 30 januari 2018
Tijd: 12:30 uur – 14.30 uur
Locatie: ACES Direct, Rosa Castellanosstraat 1 in Tilburg

De sessie is geheel kosteloos en vrijblijvend. En bedoeld voor creatieve professionals die werkzaam zijn bij organisaties met minimaal 25 werkplekken.

Agenda Lunch & Learn

12:30Lunch plus presentatie en demonstratie door Peter Villevoye Adobe Expert & Instructor. Met Microsoft Surface Studio - Introductie. Adobe Creative Cloud Update – What's New? En Adobe Acrobat DC – 'Special touch features'
14:00Microsoft Surface Studio - Hands-on en Q&A. Specificaties en configuraties door Nienke Spinnato Microsoft Nederland.
14:30Afsluiting

Meer informatie?

Voor meer informatie over deelname kunt u contact opnemen met Jasper Verhaaren.

Mail Jasper

Direct aanmelden? Vul dan het formulier in, aan de rechterkant van deze pagina.

  Feedback