Open dag bij ACES Direct | Aces Direct

Open dag op zondag 9 april 2017

Open dag op zondag 9 april 2017

Tom Coehorst

Directeur t. 013 762 19 52
Contactformulier

Kom een kijkje nemen in het nieuwe pand van ACES Direct

Op zondag 9 april 2017 organiseert ACES Direct een open dag. Van 11.00-16.00 uur zetten wij de deuren open van ons prachtige pand aan de Rosa Castellanosstraat te Tilburg, om jong en oud een leuke en leerzame blik achter de schermen te geven.

Wij doen -net als zo'n 15 andere geselecteerde bedrijven in de regio Tilburg- mee aan de Bedrijvenronde Hart van Brabant. Tijdens deze open dag bieden we bezoekers de mogelijkheid om ons kantoor, een glazen kubus van 5 verdiepingen in het water, van binnen te bekijken. Dit is namelijk geen standaard kantoorruimte, maar een volledig dorp binnen het gebouw. Een treinstation, metro, campus en speeltuin; het is allemaal aanwezig. Het is bovendien mogelijk om een presentatie over ACES Direct te volgen en al uw vragen te stellen. Daarnaast is het mogelijk om kennis te maken met verschillende innovatieve IT-oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de Hololens van Microsoft en diverse toepassingen met onze 3D-printers.

Wij nodigen zakelijke relaties, familie van onze medewerkers, kennissen, buurtbewoners, werkzoekenden, studenten en andere geïnteresseerden deze dag uit om meer te weten te komen over ACES Direct.

Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom.

Datum:zondag 9 april 2017
Tijd:11.00 - 16.00 uur
Adres:Rosa Castellanosstraat 1, 5032 MG Tilburg

  Feedback