ACES Direct Tech Festival | Aces Direct

Terugblik ACES Direct Tech Festival 2019

Terugblik ACES Direct Tech Festival 2019

De eerste editie van het ACES Direct Tech Festival is er een voor in de boeken. In het Eindhovense Strijp S vierde ACES Direct op 5 september 2019, samen met klanten en vendoren, onze band met technologie.

Op het voormalige Philipsterrein, waar technologische geschiedenis en cultuur samenkomen, vierden wij de band met technologie en de klant. De dag begon met een intieme sessie tussen het ACES Direct Management en geselecteerde klanten over onder andere de samenwerking en (IT) ambitie.

Na de officiële opening verkenden festivalgangers in kleine groepen innovatieve locaties. Gasten mochten aan de slag met VR bij Enversed, werden bijgespijkerd in duurzaam ondernemen bij Duurzame Kost en leerden alles over security bij Area 51. Daarna zagen we samen langzaam de zon ondergaan tijdens een standing dinner, een drankje en veel goede gesprekken in het Ketelhuis. Wij kijken terug op een geslaagde dag, tot volgend jaar!

Inspiratietour Strijp S

Een festival is meer dan één mainstage. Een goed festival draait om verkenning. Samen verkenden de festivalbezoekers de omgeving.


VR bij Enversed

Bij het grootste VR centrum van Europa Enversed werden de festivalbezoekers door de virtuele wereld geleid. Een technologie die niet alleen ons privé maar ook werkleven blijvend verandert. Onze Solution Advisor Robin liet zien hoe we bezig zijn met de technieken achter VR. Hierna was het tijd voor de festivalbezoekers om samen VR te beleven met behulp van VR games.


Security bij Area51

Het indoor skatepark Area 51 stond symbool voor het geheim houden van je data. Dat zoiets moeilijker is dan we denken, bleek toen Solution Advisor Robert Schmidt de data van aanwezigen zorgvuldig ontleedt tijdens zijn “hacksessie”. Festivalbezoekers ervoeren hoe hackers gemakkelijk met hun data aan de haal kunnen gaan, maar nog belangrijker hoe zij hackers buiten hun data kunnen houden.


Duurzaamheid bij Duurzame Kost

Bij Duurzame Kost kregen festivalbezoekers een inkijk in een boerderij, een boerderij op vijf hoog in een voormalig industrieterrein. Duurzame Kost staat voor de maatschappelijke visie die ACES Direct ook onderschrijft. Ondernemen met de blik op de toekomst en niet alleen op vandaag. Ter plekke gaf Solution Advisor Jasper Verhaaren uitleg over de toekomst van de kantooromgeving.

We zeggen altijd dat we een kick krijgen van helpen innoveren. Met een event als dit kunnen we dat laten zien en in de praktijk brengen. Ik wil dan ook alle festivalgangers en mijn collega’s bedanken die deze dag zo mooi maakten. Tot volgend jaar!”

Sven van Boxtel Managing Director ACES Direct

Presentaties

De dag ging snel voorbij. Bekijk hier de presentaties rustig terug.


Why How What

Tijdens de officiële opening nam Sven van Boxtel, Managing Director van ACES Direct, de festivalgangers mee op reis door de organisatie. Waarom bestaan we, Hoe realiseren wij onze onze 'waarom' en Wat drijft ACES Direct. Bekijk de ACES Direct Why How What presentatie terug.


Virtual Reality

Onze Solution Advisor Robin Verelst leidde de festivalbezoekers door de virtuele wereld. Zo hoe liet hij zien hoe we bezig zijn met de technieken achter VR. Hoe creëer je bijvoorbeeld content door het gebruik van Adobe en welke apparatuur is daarvoor nodig? Bekijk hier de presentatie over Virtual, augmented en mixed reality.


Security

Solution Advisor Robert Schmidt liet tijdens zijn “hacksessie” zien hoe hackers met eenvoudige en vrij beschikbare tools met je data aan de haal gaan. Al is het stuk daarna nog belangrijker. Hij liet zien hoe een combinatie van onder andere goed beleid, endpoint security en gedegen advies, hackers buiten je data houdt. Bekijk de presentatie over Ethical hacking terug.


MVO & CO2 reductie en Digitale Transformatie

Solution Advisor Jasper Verhaaren gaf uitleg over de toekomst van de kantooromgeving. Welke stappen kan een organisatie direct zetten om verantwoorder en efficiënter te werken? En wat is de visie van ACES Direct op duurzaam ondernemen? Bekijk de presentatie over Digitale transformatie en MVO.


Uitgebreid verslag

Lees onze blog over de eerste editie van het ACES Direct Tech festival.

Lees onze blog


Beeldbank

Bekijk of download de foto's die tijdens het festival zijn gemaakt.

Bekijk de foto's


Aftermovie

Nog één keer de dag beleven? Bekijk dan onze aftermovie.

Bekijk de aftermovie

  Feedback