Truck Tour Tilburg 2013 | Aces Direct

Truck Tour Tilburg 2013

Truck Tour Tilburg 2013

19 april 2013 - Al meer dan 25 jaar wordt Truck Tour Tilburg georganiseerd door vrijwilligers om mensen met een beperking een mooi, verzorgde dag te geven. Een dag waarin ook chauffeurs uit de regio zich van hun beste kant laten zien. ACES Direct vindt dit een mooi initiatief en sponsort dit graag.

Zondag 21 april start de Truck Tour Tilburg in Tilburg om via Hilvarenbeek naar Eersel, Bladel en Oirschot te rijden om daarna te genieten van een heerlijke lunch. Vervolgens wordt route terug gereden naar Tilburg. Op de route zijn er veel mensen die de stoet aansporen, zeker als de vrachtwagens zeer mooi versierd zijn.

ACES Direct als jonge organisatie is zeer betrokken bij maatschappelijke activiteiten en daarom was het snel bepaald om ons als sponsor aan te verbinden. "Vele van onze medewerkers hebben eigen kinderen en voelen we heel sterk mee met ouders die kinderen met een handicap hebben. Zeker toen we hoorden dat men problemen had met de communicatie tussen de verkeersregelaars, omdat er nog vaak met hand-outs gewerkt werd. Dat konden we niet aan ons als IT-leverancier voorbij laten gaan. Daarom heeft ACES Direct 20 mobiele telefoons met prepaid belkaart geschonken.", zo stelt Eric Gielen, Marketing Manager bij ACES Direct.
  Feedback