Vrijwilligersdag NLdoet 2013 | Aces Direct

Vrijwilligersdag NLdoet 2013

Vrijwilligersdag NLdoet 2013

22 maart 2013 - Op 16 maart 2013 stond voor de medewerkers van ACES Direct de vrijwilligersdag van NLdoet op het programma. Een groep vaste vrijwilligers van De Duynsberg in Tilburg werd deze dag ondersteund om 35 bewoners te verrassen.

NLdoet werd bij De Duynsberg georganiseerd om de bewoners een gezellige dag te bezorgen waarbij ze zelf mochten bepalen wat ze graag wilden doen. Amanda, Marketeer bij ACES Direct, ging met een bewoner en vaste vrijwilliger naar de Westermarkt: “Onze bewoner wilde graag naar de Westermarkt. Vroeger had ze daar namelijk in de buurt gewoond en deed daar altijd haar boodschappen. Toen we net onderweg waren, werd het duwen van de rolstoel steeds zwaarder. De rolstoel bleek een lekke band te hebben! We hebben hier ontzettend om gelachen en ik ben snel heen en weer gerend om een nieuwe rolstoel te halen.”

Een ander groepje vrijwilligers en bewoners is met het Duynsbergbusje naar het geboortehuis van Peerke Donders geweest. Ook stelde een gastvrijwilligster haar auto beschikbaar en reed een bewoner naar haar familie.

Tijdens de lunch stond er een grote frietkraam op de parkeerplaats. Iedereen kon zoveel friet, frikadellen en kroketten eten als hij wilde. Dat lieten de bewoners zich geen tweede keer zeggen!

De dag werd afgesloten met een disco in Café Het Wandelbos. Er kwamen bekende nummers van vroeger voorbij waarbij de voetjes van de vloer gingen. Sven, Commercieel Manager bij ACES Direct, stond met de vaste vrijwilligers en de bewoners op de dansvloer: “Het was erg leuk om te zien dat de bewoners zo genoten. Alle vrolijke gezichten gaven mij ook een goed gevoel. Zelfs bewoners in de rolstoel deden mee met de polonaise!”

NLdoet 2013 was geslaagd en daar zijn alle medewerkers van ACES Direct zijn het erover eens. “ACES Direct kiest ieder jaar een leuk initiatief voor NLdoet en stimuleert de werknemers om zich in te zetten voor anderen. Als je dan de kans krijgt om met je collega’s een dag per jaar te werken voor een goed doel en daarbij iets te kunnen betekenen voor iemand, moet je dat zeker doen. Het was een dag vol plezier en voldoening. Dit jaar heb ik voor het eerst meegedaan, maar volgend jaar ben ik zeker weer van de partij!”, aldus Pieter, Inkoper bij ACES Direct.

  Feedback