ACES Direct presenteert Windows 8 | Aces Direct

ACES Direct presenteert Windows 8

ACES Direct presenteert Windows 8

Over Windows 8 is veel te lezen en te zien, forums staan er vol mee. De reclame komt regelmatig voorbij op de televisie of de radio. Maar wat heeft u als zakelijke gebruiker hieraan en hoe werkt het in de praktijk?

Om antwoord op te kunnen geven op de vraag of zakelijke Windows 8 voordelen heeft voor zakelijke gebruikers, heeft ACES Direct in samenwerking met Microsoft voor haar relaties een informatief event georganiseerd. Tijdens dit event is er ingegaan op wat Windows 8 te bieden heeft en waarom het ontwikkeld is, omdat we in veel gevallen nu nog prima werken met Windows 7. Er is veel tijd ingeruimd om met elkaar in discussie te treden over Windows 8 en om mogelijke misvattingen weg te nemen.

Na het nuttigen van een heerlijke Brabantse lunch was het programma nog verre van afgerond. Presenteren van een nieuw en bijzonder operating systeem is leuk, maar uiteindelijk wil je dit ook in de praktijk zien en zelf kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn. Dit kon natuurlijk op de nieuwste generatie notebooks en smartphones. Voor HP, ACER, Toshiba en Nokia had ACES Direct demo eilanden gemaakt. Nokia is in 2012 aan een zeer goede comeback is begonnen.

We kunnen na de reactie van onze zakelijke relaties wederom zeggen dat ACES Direct een goed event neergezet heeft. Op de locatie Meeting District zijn er deze dag vele vragen beantwoord en mensen enthousiast geraakt over het nieuwe besturingssysteem. Nu nog upgraden naar Windows 8 en neem dan ook maar 'The New Office' (Office 17) mee!

Naast de informatie over het nieuwe besturingssysteem, hebben de deelnemers van het event informatie gekregen over de mogelijkheden van Windows To Go in combinatie met de Kingston Datatraveler Workspace. Kingston's DataTraveler Workspace USB 3.0 flash drive is gecertificeerd door Microsoft voor gebruik met Windows To Go. Het biedt IT-beheerders de mogelijkheid om mobiele werkstijlen te ondersteunen, zoals mobiele werkkracht en 'breng uw eigen PC', met toegang tot de bedrijfsomgeving zonder veiligheidsrisico. Hij bevat de SSD-technologie om een hoge prestatie bij willekeurig lezen/schrijven te bereiken en lage latenties en is geconfigureerd in de fabriek als een vaste schijf. DataTraveler Workspace wordt geleverd met een productgarantie van twee jaar, gratis technische ondersteuning en de legendarische betrouwbaarheid van Kingston.

  Feedback