ACES Direct aanwezig op Technisch Industriële Vakbeurs | Aces Direct

ACES Direct aanwezig op Technisch Industriële Vakbeurs

Tijn Swinkels

Tijn Swinkels

Brand Manager t. 013 762 18 85
Contactformulier

ACES Direct aanwezig op Technisch Industriële Vakbeurs

Wat is het Internet of Things? Tijdens de Technisch Industriële Vakbeurs (TIV) op 19, 20 en 21 september geven ACES Direct en HP Enterprise het antwoord. Samen met zo’n 250 exposanten nemen wij u in Hardenberg mee in de wereld van Smart Industry, Food Industry en Artificial Intelligence.

Vanuit allerlei invalshoeken belicht de beurs de Smart Industry, momenteel hét topthema in de industrie. Samen met jullie gaat ACES Direct aan de slag met het Internet of Things. Wat is het? Hoe pas je het toe? Wat zijn de voordelen? Samen met de experts van HP Enterprise beantwoorden we al uw vraagstukken.

Contacten, kennis en inspiratie

Deze vakbeurs is perfect om contacten te leggen, inspiratie op te doen en kennis te delen met professionals uit de maakindustrie. Omdat er bedrijven uit veel segmenten aanwezig zijn, onmoet u een breed publiek. Naast kennisuitwisseling en netwerken geldt de beurs ook al showcase. Op het Demoplein tonen de exposanten hun nieuwste innovatieve producten.

ACES Direct stand

Wij hebben speciaal voor deze beurs een innovatieve stand gebouwd. De stand bestaat uit een stroomdiagram en laat de infrastructuur van IoT zien. Daarnaast zijn er verschillende ‘eye catchers’ aanwezig. Een werkplek bestaande uit de HP Elitebook X360 i.c.m. een 34 inch curved monitor, een HP Sprout G2 en een heuse F1 opstelling met monitoren en spel. Aan de hand hiervan gaan we ook nog eens mooie prijzen verloten! Komt u ook langs?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tijn Swinkels via e-mail tijn.swinkels@acesdirect.nl of telefonisch op: 013 762 18 85

  Feedback