ACES Direct bekroond tot Adobe Platinum Partner | Aces Direct

ACES Direct bekroond tot Adobe Platinum Partner

ACES Direct bekroond tot Adobe Platinum Partner

Robin Verelst

Robin Verelst

Solution Advisor t. 013 762 18 06
Contactformulier

Sinds de introductie van het Creative Cloud subscription model investeert ACES Direct nog intensiever in het Adobe kennisniveau. Die stap beloont Adobe nu door het bedrijf te benoemen tot Adobe Platinum Partner.

In Nederland zijn er slechts twee partners van Adobe met de hoogste partnership status voor alle sectoren: Educatie, Government en Commercial. Jeroen Stabel is als Manager Sales en Solutions verheugd met de toewijzing van de status. “Vanuit onze nieuwe status gaan wij onze as-a-service activiteiten vooruit helpen door onze Creative Cloud positie te versterken in de markt. Het is een concrete invulling van een van de vele as-a-service modellen die ACES Direct bij klanten aanbiedt. De benoeming tot Adobe Platinum partner is voor ons een grote stap in het verder verankeren van as-a-service in onze dagelijkse manier van werken.”

Samenwerken voor een zakelijk Adobe

Volgens Jeroen biedt de status ook daadwerkelijk voordelen voor klanten van ACES Direct. “Het zorgt voor een samenwerking met Adobe op een hoger niveau. Hierdoor zijn wij nog beter in staat de juiste licentievorm bij onze klanten te adviseren en daarnaast onze klant te helpen met oplossingen op het gebied van Acrobat.”

Jurgen Dirkse, Sr. Digital Media Business Manager van Adobe leerde ACES Direct al kennen in 2001. “In die tijd was het bedrijf al reseller voor onze Retail en License producten. Dat werkte prettig samen, Brabanders onder elkaar.”

ACES Direct Adobe Platinum Reseller

Focus op software

De Senior Digital Media Business Manager zag gaandeweg de focus op software bij ACES Direct groeien. “Je kon zien dat er meer kennis en mankracht op de software kant werd ingezet. Binnen de kortste keren was ACES Direct uitgegroeid tot Adobe GOLD Partner. De band tussen beide bedrijven werd alleen maar hechter. Kijk bijvoorbeeld naar de keuze van Adobe om het portfolio aan te vullen met Subscription Business. ACES Direct ging daar meteen in mee, met succes.”

Jurgen ziet het harde werken en kennisniveau van ACES Direct als een doorslaggevende factor voor het toekennen van de Adobe Platinum Partner status. “ACES Direct is uitgegroeid tot één van de grootste SMB Adobe Subscription Partners in de Benelux. De constante toewijding van medewerkers is de basis voor de aanstelling van het bedrijf in de nieuwe status; het hoogst haalbare level in het Adobe Partner Connection Programma. Ik persoonlijk en Adobe systems wensen het bedrijf veel succes in de komende jaren met de nieuwe status.”

  Feedback