ACES Direct breidt 3D-print assortiment uit | Aces Direct

ACES Direct breidt 3D-print assortiment uit

ACES Direct breidt 3D-print assortiment uit

21-12-2015 Vanaf nu levert ACES Direct de DeeRed 2, industriële, 3D-printer. Daarnaast wordt ACES Direct hét kanaal voor de zakelijke markt met betrekking tot Ultimaker 3D-printers.

Met een 3D-printer wordt het op termijn mogelijk om elk denkbaar product te produceren. Technologisch onderzoeksbureau Gartner verwacht dat er in 2019 wereldwijd 5,6 miljoen 3D-printers verkocht zullen worden en het 3D printen dus steeds meer ‘mainstream’ wordt.

3D-printen
Solutions advisor 3D printing Gian-Carlo Sterken is dan ook tevreden dat ACES Direct deze producten kan aanbieden. “We bieden onze klanten een groot aanbod van kwaliteits, betaalbare 3D printers, grondstoffen, diensten en toebehoren van verschillende fabrikanten. Deze producten passen perfect in dat straatje.”

DeeRed 2 3D printers
De DeeRed 2 printer koppelt hoge kwaliteit en groot bedieningsgemak aan een scherpe prijs. Naast een touchscreen display heeft de DeeRed 2 3D printer een ingebouwde camera en netwerkaansluiting. De 3D printer beschikt daarnaast over een bouwvolume van maar liefst 600x400x800 mm. Hierdoor is het mogelijk om grote producten -in één stuk- in 3D te printen.

Ultimaker 3D printers
Ultimaker is een van de leidende fabrikanten op het gebied van 3D printers. Door het open karakter zijn de printers volgens Gian-Carlo uitermate geschikt voor bijvoorbeeld onderwijsinstellingen. “De kappen ontbreken, dus leerlingen kunnen de 3D printer ook echt aan het werk zien. Daarnaast biedt ACES Direct ook speciaal lesmateriaal op verschillende niveaus aan.”

ACES Direct levert vanaf nu het volledige assortiment van Ultimaker 3D-printers en biedt ook de mogelijkheid tot een onderhoudsovereenkomst. “Zo zijn we er zeker van dat de klant niet alleen kan printen, maar ook kan blijven printen.” Aldus Gian-Carlo.

  Feedback