ACES Direct levert ipads aan kinderziekenhuis | Aces Direct

ACES Direct doneert iPads aan Wilhelmina Kinderziekenhuis

ACES Direct doneert iPads aan Wilhelmina Kinderziekenhuis

04-09-2015 Afgelopen week waren de medewerkers van ACES Direct aanwezig bij de sportdag van het UMCU. Daar hebben ze aan een delegatie van de spoedeisende hulp van het Wilhelmina Kinderziekenhuis een drietal iPads overhandigd.
Kinderen komen vaak onverwacht op de spoedeisende hulp, waardoor ze van thuis niets meegenomen hebben. Het kan er erg druk zijn en de wachttijd kan flink oplopen, waardoor de spanning ook vaak oploopt. Een iPad is dan een goed middel voor afleiding en ontspanning. De verpleegkundige kan doormiddel van een iPad het kind op een snelle manier een leuke activiteit aanbieden. Dit zorgt ervoor dat de kinderen op de spoedeisende hulp even kunnen ontspannen en een afleiding hebben tijdens de wachtmomenten. Daarnaast worden de iPads gebruikt om voorlichtingsfilms en foto’s te laten zien ter voorbereiding op de medische behandeling van het desbetreffende kind.
ACES Direct hoopt de kinderen op de spoedeisende hulp van het Wilhelmina Kinderziekenhuis met de iPads de nodige ontspanning en afleiding te kunnen bieden.
  Feedback