ACES Direct eerste officiële HP OEM Integrator van Nederland | Aces Direct

ACES Direct eerste officiële HP OEM Integrator van Nederland

ACES Direct eerste officiële HP OEM Integrator van Nederland

Na jaren van branchegerichte specialisatie in onder andere de maakindustrie sector, mag ACES Direct zich als eerste IT-reseller in Nederland, HP OEM Integrator, noemen. De organisatie behaalde de afgelopen jaren al de HP Platinum status en is trots op de volgende mijlpaal in de samenwerking met HP Inc.

Het HP OEM programma is speciaal ontwikkeld voor System Integrators, waar de behoefte naar Long-Life-Cycle systemen tegen een zo stabiel mogelijke prijs voor de langere termijn essentieel zijn. Denk daarbij aan specifieke HP systemen en fysiek in (half)fabricaten integreerbare componenten die een belangrijk onderdeel worden van het eindproduct.

Intensieve Samenwerking

De benoeming van ACES Direct tot HP OEM Integrator is tot stand gekomen na een jarenlange samenwerking met HP, waarbij kennis en ervaring binnen de maakindustrie bepalend waren. Het ACES Direct Industrie team vol specialisten koppelt ervaring met andere OEM Integrators aan het HP Inc. programma. Volgens Key Accountmanager industrie Mike Fransen draagt bijvoorbeeld de kennis over HPE OEM bij hieraan. “Onze kennis in het OEM portfolio bewezen we het afgelopen jaar met de titel: HPE Integrator of the Year. Dit vullen we aan met het HP portfolio waarmee wij voor elke specifieke wens een OEM oplossing in huis hebben.”

Emilie Naguet, als HP OEM Category & Sales Lead verantwoordelijk voor de wereldwijde strategie van HP OEM onderschrijft die stelling. “Ons doel is om onze OEM positionering te versterken met state-of-the-art productkwaliteit binnen een sterk programma met partners van toegevoegde waarde. Onze samenwerking met ACES Direct is essentieel in binnen- en buitenland om de klantervaring te verbeteren en het juiste niveau van ondersteuning en maatwerk te leveren aan onze OEM-accounts.”

Unieke Kenmerken

Klanten van ACES Direct profiteren mee van de status. Door langere beschikbaarheid worden de SLA’s beter gewaarborgd en kunnen engineers producten makkelijker (her)kennen. Samen met wereldwijde support en een stabiele vormfactor en prijs zorgt dat voor aantrekkelijke oplossingen.

Een trotse Jeroen Stabel, Sales Director bij ACES Direct, verklaart: “Als allereerste opgetekend worden als HP OEM partner is natuurlijk iets waar wij enorm trots op zijn. Het is voor ons een bevestiging dat een grote fabrikant als HP, vertrouwen heeft in onze aanpak richting de OEM markt. Wij begrijpen de totale impact van het implementeren van IT hardware en software in eindproducten en oplossingen van onze klanten. Dat geeft ons de mogelijkheid geeft om zowel de infrastructurele componenten als de client componenten vanuit een OEM perspectief te positioneren bij onze klanten. De eerste succesvolle projecten zijn ondertussen al toegepast bij onze klanten Heras en DTN.”

Bekijk ook onze andere OEM oplossingen:

Contactformulier niet goed geconfigureerd

  Feedback