ACES Direct genomineerd voor Computable Award | Aces Direct

ACES Direct genomineerd voor Computable Awards 2016

ACES Direct genomineerd voor Computable Awards 2016

ICT-website en magazine Computable heeft ACES Direct genomineerd in de categorie ICT MKB-leverancier van het jaar. De positie als 3D-print kenniscentrum was volgens de onafhankelijke jury doorslaggevend voor de nominatie.

Niet alleen producten leveren, maar ook kennis. Een filosofie die met het DNA-profiel van ACES Direct verweven is. ACES Direct Solutions Manager Jeroen Stabel is tevreden dat die filosofie de doorslag geeft. “3D-printing krijgt de komende jaren steeds verder vorm. De technologie wordt geavanceerder en de toepassingen ruimer. ACES Direct investeerde al in een vroeg stadium in kennisopbouw over 3D-printen. Dat betaalt zich nu uit. Zeker nu we end-to-end oplossingen aanbieden. De nominatie maakt ons trots. Het is goed om te zien dat onze activiteiten met 3D-printing binnen de markt opvallen.”

Stemmen

Het is sinds 13 juni mogelijk om digitaal op ACES Direct te stemmen. De publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Daarnaast buigt de algemene jury zich nogmaals over de genomineerde inzendingen. Samen bepalen die twee uitslagen de winnaars. Op dinsdag 1 november 2016 worden in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt.

  Feedback