ACES Direct helpt gemeente Oss innoveren | Aces Direct

ACES Direct helpt gemeente Oss innoveren

ACES Direct helpt gemeente Oss innoveren

ACES Direct wint als één van twee partijen de aanbesteding voor software bij gemeente Oss. De gemeente beschikt over veel software. De contracten hiervan worden regelmatig onderzocht. ACES Direct geeft hierbij advies en helpt bij de uitrol van geschikte oplossingen voor Gemeente Oss. De maximale looptijd van het contract is vier jaar.

De gemeente Oss in het noordoosten van de provincie Noord Brabant bestaat uit de stad Oss en een groot buitengebied met 23 kleinere en grotere kernen. Bij de gemeente zijn op dit moment zo’n 1500 mensen werkzaam.

Innovatie

Sales Director Jeroen Stabel is trots op de bijdrage van ACES Direct. “Gemeente Oss is een innovatieve gemeente die openstaat voor het efficiënter werken met IT. Onze drijfveer is andere organisaties helpen innoveren. Dat sluit naadloos op elkaar aan. Met deze aanbesteding kunnen we gemeente Oss helpen met het inzetten van innovatieve software om de gemeenschap efficiënt van dienst te zijn.”

Jaarlijks helpt ACES Direct 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt de focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten.

  Feedback