ACES Direct hoofdsponsor BOV-trofee | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

ACES Direct hoofdsponsor BOV-trofee

ACES Direct hoofdsponsor BOV-trofee

Tomas Tomson

Propositie Marketeer t. 013 762 18 11
Contactformulier

Tilburg, 2 november 2016 - In 2010 stond ACES Direct op het podium voor de Beste Ondernemers Visie trofee. Nu, zes jaar later, mogen we onszelf hoofdsponsor noemen van diezelfde trofee. De trofee voor de beste ondernemers uit Midden-Brabant.

De BOV-Trofee voor Midden-Brabant is inmiddels een begrip in de regio Midden-Brabant. Ieder jaar komen ruim 600 bezoekers op het grootste ondernemersevent van Brabant af. De organisatie is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, toetsen ze elk jaar bedrijven aan de hand van een thema. Dit jaar: ‘Voorsprong door Innovatie’.

Innovatie

Het jaarthema was volgens directeur Tom Coehorst een van de belangrijkste redenen voor ACES Direct om het hoofdsponsorschap op te nemen. “Zes jaar geleden stonden wij op het podium vanwege onze -innovatieve- manier van werken. Nu steunen we een ‘nieuwe generatie’ uit Midden-Brabant in dat belangrijke onderwerp. Dat maakt voor ons de cirkel rond.”


Adviesrol

ACES Direct adviseert dit jaar voor het eerst de jury. Namens de organisatie bekijken we of genomineerde bedrijven IT innovatief gebruiken en IT-security op orde hebben. De jury, lokale ‘captains of industry’, neemt het advies mee in de beoordeling om een evenwichtig beeld te vormen over de kandidaten.

Finalisten

Inmiddels zijn de drie overgebleven finalisten bekend:

  • HAVEP Workwear - Protective wear (Van Puijenbroek
  • Naber Plastics B.V.
  • Van Eerd BV

Op 1 december 2016 wordt de trofee in de Tilburgse Koepelhal uitgereikt. Namens ACES Direct willen wij de genomineerden feliciteren met hun prestatie. Veel succes en tot in de Koepelhal!