Aces Direct. Blijf gaan.

Aces Direct in de top 5 beste werkgevers in IT

Aces Direct in de top 5 beste werkgevers in IT

Nummer 5!

Een ranking om trots op te zijn! Denk je nu: dat is een werkgever die bij mij past? Bezoek gerust onze vacaturepagina, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Ieder jaar onderzoekt Computable wie de beste Nederlandse werkgevers voor IT’ers zijn. Een belangrijk onderzoek. Zeker in deze tijd, waar meer vacatures dan kandidaten zijn. Wij zijn enorm trots om bekend te mogen maken dat wij dit jaar de 5e positie hebben behaald!

De beste IT-werkgevers van Nederland

Medewerkers van bedrijven ranken werkgevers op verschillende onderdelen. Dit leidt tot een gemiddeld eindcijfer per organisatie. Van daaruit ontstaat de totale ranking, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen IT-bedrijven, niet IT-bedrijven en IT-opleiders. Binnen het segment IT-bedrijven hebben we de 5e positie behaald!

Op thema’s die wij erg belangrijk vinden hebben we zelfs nog een hogere positie behaald: op waardering voor prestaties, vitaliteit en gezondheid en secundaire arbeidsvoorwaarden hebben we een top 3 positie. En in de branche hardware en kantoorautomatisering staan we op nummer 1! De complete ranking is te vinden in de Computable Career Guide 2022.

“Wij hebben al jaren de focus op het realiseren van een optimale balans tussen werk en privé voor onze medewerkers. Voor ons is dit een vanzelfsprekendheid. Eindigen op de 5e positie bevestigt dat deze focus gewaardeerd wordt door collega’s, en dat is natuurlijk de mooiste erkenning die je kunt krijgen!"

Behaalde positie

"In een wereld die onderhevig is aan veranderingen bepalen wij met elkaar wat voor werkgever we willen zijn hoe we met onze medewerkers om willen gaan. Beleid staat hierbij niet in de weg. Sterker nog: dat is ondergeschikt aan hoe we met elkaar om gaan. Dit stelt ons in staat om wendbaar te zijn en te blijven en een gevoel van thuis te creëren voor onze medewerkers.”

HR-Manager Moniek van Beckhoven

Goed werkgeverschap

“Oprechte aandacht en interesse. Dat is volgens mij de basis van goed werkgeverschap. Je als organisatie aanpassen aan de wensen en behoeften van medewerkers, meebewegen met de fases waar je medewerkers in zitten, daarmee kom je écht verder.

Aandacht en interesse, dat is dus de basis. Van daaruit maak je de concrete vertaalslag naar een persoonlijk ontwikkelpad. Wij bieden geen geijkt pad, bij ons mag je linksaf, rechtsaf, of rechtdoor. We kiezen de weg die bij de ambitie van de medewerker past. Zo halen wij het optimale potentieel uit mensen en zetten wij hen optimaal in hun kracht en energie. Want daar worden we allemaal beter van.”

Commercial Director Bart Klaassen

Nummer 5!

Een ranking om trots op te zijn! Denk je nu: dat is een werkgever die bij mij past? Bezoek gerust onze vacaturepagina, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

  Feedback