ACES Direct in top tien cloud en hardware partners Nederland | Aces Direct

ACES Direct in top tien cloud en hardware partners Nederland

ACES Direct in top tien cloud en hardware partners Nederland

Uit onderzoek van IDG komt ACES Direct als een van de favoriete partners op cloud en hardware gebied -binnen Nederland- naar voren. Voor het onderzoek vroeg IDG, CIO’s en IT-managers naar hun voorkeurspartners.

ACES Direct bezet de tiende plaats in de categorie Hardware en de zesde plaats in de categorie Cloud. Directeur Tom Coehorst is trots op de prestatie. “Zakelijk Nederland noemt ons op twee mooie plekken. Ik kan niet anders dan vereerd zijn.”

Hardware top 10 bedrijven

De voedingsbodem voor het succes

Manager Solutions Jeroen Stabel geeft zijn visie op het succes van ACES Direct in het online magazine CIO 100: een E-zine gericht op de CIO en IT-beslissers van Nederland. “Onze account managers kunnen met iedereen binnen een organisatie passende gesprekken voeren. Met een CIO kunnen ze de trends bespreken en met IT'ers de dagelijkse gang van zaken. Die persoonlijke klik zorgt ervoor dat we eenvoudig inventariseren wat er binnen bedrijven speelt. Vervolgens maken we een plan op maat en zorgen we dat de implementatie van onze oplossing zo weinig mogelijk impact op de business heeft.”

Cloud top 10 bedrijven

Doorontwikkelen: wat is de volgende stap voor ACES Direct?

Jeroen doet ook plannen voor de toekomst uit de doeken. “Om onze klanten nog beter te helpen gaan we vanuit specifieke brancheteams opereren. Denk aan branches als educatie, zorg, overheid en industrie. Ieder team bestaat uit specialisten die de dynamiek en uitdagingen in hun branche volledig beheersen. Zo weten ze bijvoorbeeld welke cloudoplossingen in hun branche optimaal zijn. Dankzij die werkwijze kunnen we nog beter maatwerk leveren en onze klanten zoveel mogelijk -onnodig- werk uit handen nemen.”

  Feedback