Key Partner Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala | Aces Direct

ACES Direct is Key Partner Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

ACES Direct is Key Partner Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

ACES Direct wordt Key Partner van de Dutch IT-channel Awards Nieuwsjaarsgala. Het netwerkevenement vindt plaats op donderdag 18 januari 2018 in Studio21 Hilversum. Directeur Tom Coehorst is blij met de fakkelovername “Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is hét evenement in het kanaal.”

Volgens Tom is Dutch IT-channel het perfecte medium voor het Nederlands IT-kanaal “Alle mensen uit het kanaal komen samen tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. Fabrikanten, leveranciers en resellers zijn goed vertegenwoordigd. Die groep mensen zijn onze partners, daar werken we dag in dag uit mee samen om klanten te helpen. We doen mee aan de Dutch IT-channel Awards om het kanaal te bedanken voor de samenwerking afgelopen jaar en om samen te proosten op het nieuwe jaar.”

Mensen eerst
In de visie van Tom hangt ACES Direct een ‘mensen eerst’ filosofie aan. "Dat is meer dan op je werk aankomen, zitten en aan het einde van de dag opstaan en naar huis gaan. Mijn collega’s hebben ook een leven naast het werk; een partner, familie en vrienden. We willen mensen verbinden met elkaar en onze organisatie.”

We doen het samen
Tom vindt het mooi dat steeds meer relaties hun partner meenemen naar het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. “Daardoor leren we hen ook kennen. Ik hoop dat ze er zijn als aanvulling, ik hoop dat de hele zaal dat doet. Dutch IT-channel en ACES Direct hebben op dit gebied een gezamenlijke visie. Dat maakt de samenwerking extra mooi.”

Samenwerking vieren
ACES Direct hecht veel waarde aan channel partners en samen business doen. Volgens Tom is dat een grote reden waarom hij het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala een warm hart toedraagt. “Weinig en misschien wel geen enkel bedrijf is succesvol zonder samenwerking en een goed netwerk. We kunnen niet zonder elkaar.”

Concurrenten kunnen partners zijn
In het resellerlandschap zijn goede samenwerkingsverbanden nodig om de beste oplossingen voor klanten te bieden. Tom werkt daarom graag samen met andere resellers om klanten te helpen. “Dit evenement is het perfecte moment om nieuwe contacten op te doen en mensen te ontmoeten. Resellers zijn niet elkaars concurrenten, ze kunnen juist goede partners van elkaar zijn.”

Grote stappen
Aan ambitie geen gebrek bij Tom. “We hebben inmiddels zes branche focusgebieden, zoals industrie, groothandel, educatie en gezondheidszorg. Dat moeten honderd teams worden.” Het nieuwe kantoorpand is het volgende onderdeel van dat plan volgens hem. “De uitstraling van het gebouw, hoe het ademt en werkt. We hebben niet veel tussenmuren en deurtjes, maar open ruimtes met veel lichtinval. Dat past bij onze manier van transparantie door open communicatie en kennisdeling.

Ons nieuwe kantoor faciliteert dit en is een vliegwiel voor de groei naar honderd brancheteams binnen ACES Direct. Dat past in het verlengde van Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. Honderd branche teams is de next level voor ACES Direct. De samenwerking met Dutch IT-channel kan daarvoor de katalysator zijn. Ik verwacht er veel van.”

  Feedback