ACES Direct ook in 2020 Dell Platinum Partner | Aces Direct

ACES Direct ook in 2020 Dell Platinum Partner

ACES Direct ook in 2020 Dell Platinum Partner

Jeroen Stabel

Jeroen Stabel

Solutions Director t. 013 762 19 01
Contactformulier

In 2020 mag ACES Direct zich opnieuw Dell Platinum Partner noemen. Deze op één na hoogste titel voor Solution Providers werd, digitaal, door Kees van Luijk (Dell Channel Sales Director Nederland) uitgereikt aan een trotse Jeroen Stabel (ACES Direct Sales Director).

Kees van Luijk prijst de organisatie voor de manier waarop zij reageerde toen de regelgeving rondom Covid-19 veel organisaties met uitdagingen confronteerde. "De wijze waarop wij als sector reageren op de veranderende situatie; de flexibiliteit, creativiteit en het innovatieve vermogen die onze organisaties en mensen tonen, is bijzonder!". Bij de uitreiking van de status voegde Kees toe: "Ondanks de huidige marktomstandigheden is het indrukwekkend wat we met elkaar neerzetten. Wij zijn er super trots op dat we dit samen met jullie als partner gerealiseerd hebben. Via deze weg wil ik jullie van harte feliciteren en enorm bedanken voor de samenwerking, het partnership en jullie toewijding naar Dell Technologies."

Jeroen Stabel is enorm blij en trots dat de organisaties op deze manier samenwerken. " Met de inspanningen van het Dell team dat ons ter zijde staat, zie ik dat we de juiste stappen zetten om onze mooie samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen. We gaan ervoor om dat ook in de huidige tijd om te blijven zetten in succesvolle business samen."

Als slotwoord nodigde Jeroen Kees uit om de getoonde plaquette -zodra dat weer mogelijk is- persoonlijk te overhandigen in Tilburg.

  Feedback