ACES Direct overhandigt scooter aan BBC Bouwmanagement | Aces Direct

ACES Direct overhandigt scooter aan BBC Bouwmanagement

ACES Direct overhandigt scooter aan BBC Bouwmanagement

20-11-2015 - ACES Direct heeft met HP een actie opgezet waarbij klanten van ACES Direct door het bestellen van HP toners en cartridges, kans maakten op het winnen van een elektrische scooter. Middels een loting is BBC Bouwmanagement te Etten-Leur de gelukkige winnaar geworden van deze actie.

Elektrische scooter
Voor iedere klant die tijdens de actieperiode HP toners en cartridges heeft besteld bij ACES Direct, verzamelde ACES Direct bij de orderwaarde van minimaal €150,- een lot voor de klant. Doordat HP en ACES Direct veel waarde hechten aan een goed MVO beleid, is er gekozen om de elektrische scooter Tomos E-lite 25 in te zetten bij deze actie. Na de actieperiode heeft er een loting plaatsgevonden waarna contact is opgenomen met de winnaar.

BBC Bouwmanagement
Met trots hebben wij de scooter overhandigd aan directrice Marianne Coppens van BBC Bouwmanagement te Etten-Leur, een projectmanagementbureau met landelijke dekking. “Toen mijn Account Manager bij ACES Direct mij belde om te vertellen dat wij de winnaar van de actie waren, was ik erg verrast. Wij kopen al meerdere jaren HP toners bij ACES Direct en zijn tevreden over de goede en snelle afhandeling van onze aanvragen. Wij bedanken ACES Direct en HP voor dit mooie cadeau!”

  Feedback