ACES Direct is trots partner van Midden-BrabantGlas | Aces Direct

ACES Direct is trots partner van Midden-BrabantGlas

ACES Direct is trots partner van Midden-BrabantGlas

ACES Direct mag zich trotse partner van Midden-BrabantGlas noemen. Midden-BrabantGlas zet zich sinds 2015 in om mensen uit Tilburg en omstreken bij elkaar te brengen door via een coöperatief model een glasvezelnetwerk in het buitengebied aan te leggen. Wij helpen u gebruik maken van deze verbinding.

Glasvezel is geen nutsvoorziening, vandaar dat gemeenten zelf niet investeren in de aanleg van glasvezel. Daarom neemt Midden-Brabantglas zelf het initiatief in handen en legt ze het netwerk - gesteund door leden van de coöperaties - op eigen kracht aan met een financiering van de bank. Samen met deze partner kunnen wij uw glasvezelverbinding in deze regio in orde brengen.

Midden-BrabantGlas heeft geen winstoogmerk, maar wil enkel de leefbaarheid van het totale buitengebied veilig stellen. Ter ondersteuning van deze doelstelling biedt het glasvezelnetwerk een hoogwaardige en betaalbare breedband-voorziening voor alle inwoners van deze buitengebieden.

Onder andere industrieterrein de Tijvoort en Vitaal Vossenberg I, II en III zijn al aangesloten bij het initiatief van Midden-BrabantGlas. Om gebruik te maken van het glasvezelnetwerk heeft u een dienstenleverancier nodig. Midden-Brabantglas levert alleen de faciliteiten. Wij kunnen u helpen deze te benutten. ACES Direct levert voortaan naast hardware ook diensten over de glasvezel van Midden-BrabantGlas. Naast uw internetverbinding kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket met cloud-diensten, telefoniediensten en hardware.

De voordelen van een glasvezelnetwerk:

  • U profiteert maximaal van snel en stabiel internet
  • Uploaden en downloaden gaat met dezelfde hoge snelheid
  • Op glasvezel zit een hogere bandbreedte dan op koper
  • Glasvezelkabels dragen geen stroom, waardoor het niet gevoelig is voor blikseminslag
  • Glasvezel is stabieler.
  • Met glasvezel werken alle diensten, zoals telefonie, office 365, cloud diensten,

  Feedback