ACES Direct sponsort Willem II Betrokken | Aces Direct

ACES Direct sponsort Willem II Betrokken

ACES Direct sponsort Willem II Betrokken

Sinds een aantal maanden is ACES Direct actief als projectpartner bij de stichting Willem II Betrokken. In het kader van deze samenwerking heeft ACES Direct, samen met diverse partners, het leercentrum van Playing for Success voorzien van een nieuwe printer, laptop en iPads inclusief iPad hoesjes.

Stichting Willem II Betrokken

De stichting Willem II Betrokken ondersteunt, begeleidt en initieert maatschappelijke initiatieven in Tilburg en omgeving, hierbij gebruik makend van de kracht en uitstraling van Willem II. Door hun activiteiten en projecten willen zij zich inzetten voor iedereen in Tilburg en de samenleving beïnvloeden op een positieve manier.

Project Playing for Success

Playing for Success is het eerste programma van Willem II Betrokken en draait al sinds 2011. Playing for Success is een landelijk initiatief waarbij leerlingen van 9 tot en met 13 jaar geholpen worden om hun zelfvertrouwen en motivatie te vergroten. Leerlingen melden zich -op voordracht van een leraar- via school aan voor dit project en komen elf weken lang, één keer per week, naar de leeromgeving bij het Koning Willem II stadion. Tijdens deze bijeenkomsten werken de kinderen, onder leiding van een vakleerkracht, gericht aan persoonlijke doelen die ze samen met een begeleider opstellen.

Nieuwe devices

In samenwerking met onder andere OSN en Smartphonehoesjes.nl heeft ACES Direct het leercentrum van Playing for Success voorzien van een nieuwe printer en een laptop voor de leerkracht. Ook zijn de iPads vernieuwd, inclusief stevige hoes met toetsenbord! Dit alles met als doel een zo'n optimaal mogelijke leeromgeving voor de kinderen te creëren.

  Feedback