ACES Direct gaat samenwerking aan met Villa Pardoes | Aces Direct

ACES Direct gaat samenwerking aan met Villa Pardoes

ACES Direct gaat samenwerking aan met Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar. ACES Direct doneert een bedrag aan Villa Pardoes om zo’n vakantie voor een gezin mogelijk te maken.

Voor ACES Direct is maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke factor. Die betrokkenheid is niet altijd makkelijk definieerbaar. Vanuit de ACES Direct MVO werkgroep geeft Supply Chain Manager Bram Sauer vorm aan die betrokkenheid samen met Villa Pardoes. “Wij kunnen ons erg vinden in de ‘formule’ van Villa Pardoes. Het gaat om meer dan een vakantie. Villa Pardoes bezorgt gezinnen in een moeilijke tijd de mogelijkheid om tot rust te komen. Kinderen kunnen weer kinderen zijn en de rest van de familie.”

Steentje bijdragen

Naast het maken van een donatie was het voor Bram en ACES Direct ook belangrijk om een actieve bijdrage te leveren. “Ons eerste contact met Villa Pardoes ontstond door de inzet van collega’s tijdens een hamburgeravond. Ook dit jaar gaan we op twee verschillende momenten langs waarvan de eerste deze maand plaatsvindt. Op die manier kunnen wij een extra steentje bijdragen en krijgen onze collega’s ook een inzicht in de wereld van Villa Pardoes.

Kleding inzamelen

Om extra geld in te zamelen is er ook een kledingbox geplaatst waarin collega’s kleding kunnen doneren. De kledingcontainers worden in overleg door het Leger des Heils geleegd. Hier wordt door mensen van een sociaal- leer en werkbedrijf de bruikbare kleding en textielafval van elkaar gescheiden. De bruikbare kleding en schoenen gaan naar de kledingwinkels van het Leger des Heils of naar projecten in het binnen- en buitenland. Onbruikbaar materiaal verdwijnt naar één van de partners op het gebied van industriële textielverwerking. Van de opbrengst gaat meer dan 50% naar Villa Pardoes.

  Feedback