ACES Direct wint aanbesteding ROC West-Brabant | Aces Direct

Aanbesteding ROC West-Brabant door ACES Direct gewonnen

Aanbesteding ROC West-Brabant door ACES Direct gewonnen

Jeroen Stabel

Jeroen Stabel

Solutions Director t. 013 762 19 01
Contactformulier

Tilburg, 16 februari 2017,

ACES Direct heeft samen met CentralPoint en Scholten Awater de aanbesteding voor hardware van ROC West-Brabant gewonnen. De organisatie kent 20 scholen( praktijkonderwijs, vmbo en mbo) die gebruik maken van deze overeenkomst. De looptijd van het contract bedraagt vier jaar.

ROC West-Brabant is de grootste beroepsonderwijsinstelling in West-Brabant. In november 2016 publiceerden zij een aanbesteding voor hardware ten behoeve van hun onderwijslocaties. Hieruit volgt een raamovereenkomst voor de duur van vier jaar met drie partijen voor het leveren van hardware.

Primair proces ondersteunen

Manager Solutions Jeroen Stabel is verheugd met de gunning. “Wij zijn enorm blij met de keuze van ROC West-Brabant om ACES Direct te benoemen tot een van de partijen die hen de komende jaren van nieuwe hardware mag voorzien. Wij hebben alle vertrouwen dat wij de komende periode het primaire proces van ROC West-Brabant optimaal ondersteunen.”

Beste leerbedrijf

In 2016 is ACES Direct door samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) nog gekozen tot beste leerbedrijf in de IT Sector. Volgens Jeroen is de samenwerking daardoor extra waardevol. “Naast het delen van kennis als stagebedrijf kunnen we nu ook een beroepsonderwijsinstelling zoals ROC West-Brabant voorzien van de juiste hardware om de overgedragen kennis in de praktijk tot uitvoer te brengen.”

Over ACES Direct

Sinds de start in 2000 is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT
-bedrijven in Nederland. De oorsprong ligt in de verkoop van IT-hardware. In de meer dan 15 jaar dat het bedrijf bestaat, zijn ze sterk gegroeid als organisatie. Niet alleen in omvang, maar ook in kwaliteit, veelzijdigheid, deskundigheid en servicegerichtheid. Dit zie je onder andere terug in de MVO prestatieladder 3 en dat ACES Direct tot een van de beste leerbedrijven in de IT sector behoort. Daarnaast is ACES Direct in 2016 als derde beste werkgever in ICT benoemd in het werkgeversonderzoek van Computable.

Jaarlijks helpt ACES Direct 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt de focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten.

  Feedback