Adobe Acrobat XI | Aces Direct

Adobe Acrobat XI

Adobe Acrobat XI

13-03-2012 -Maak kennis met de Adobe® Acrobat® XI-productreeks. Bied gebruikers een eenvoudige manier om meer gedaan te krijgen met PDF-documenten, voordeel te halen uit geavanceerde beveiliging en PDF-software te beheren met minder moeite en kosten. Acrobat XI, de vertrouwde software voor PDF’s, maakt het allemaal mogelijk.

Adobe Acrobat XI Pro en Standard.

Maak kennis met Adobe Acrobat XI. Nooit eerder kon u zo makkelijk werken met PDF-bestanden. Met Adobe® Acrobat® XI, de meest vertrouwde naam voor PDF’s, kunt u op betrouwbare wijze PDF-documenten en -formulieren maken, bewerken en ondertekenen. Acrobat XI is verkrijgbaar in twee edities: Acrobat XI Pro en Acrobat XI Standard.

De mogelijkheden van Adobe Acrobat XI

Met Adobe® Acrobat® XI levert u professionele PDF-communicatie. Maak en bewerk PDF-bestanden met integratie van rijke media, deel informatie op een veiligere manier en verzamel efficiënter feedback.

 • Stop met overtypen

  Besteed minder tijd aan het overtypen van informatie die opgesloten zit in PDF-bestanden. Converteer uw PDF-bestand naar een bewerkbaar Microsoft Office-document. En behoud lettertypen en opmaak zonder extra inspanningen.

 • Invulbare formulieren

  Verzamel eenvoudig gegevens door papieren of bestaande elektronische bestanden om te zetten in invulbare PDF-formulieren met de formulierenwizard van Acrobat. Verspreid snel formulieren, houd de status bij en analyseer de resultaten.

 • PDF-portfolio's maken

  Voeg verschillende soorten materiaal (spreadsheets, webpagina's, video's en meer) samen in één afgewerkte en boeiende PDF-portfolio. Pas PDF-portfolio's eenvoudig aan, zodat ze uw merknaam en stijl weerspiegelen.

 • Deel documenten die er goed uitzien

  U hoeft zich geen zorgen meer te maken of de bestanden die u stuurt, er goed uitzien op schermen van anderen. Met Adobe Acrobat XI kunt u elk document omzetten naar een PDF-bestand dat op de juiste wijze wordt weergegeven met de gratis Adobe Reader.

Product Selector

Op zoek naar het juiste pakket van Adobe Acrobat XI? Maak dan gebruik van onze Product Selector. Door middel van een aantal simpele vragen helpen wij u het juiste product te vinden.

*productselector*

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met de Creative Cloud specialist van ACES Direct.

Jasper VerhaarenJasper Verhaaren
013 762 19 24
adobe@acesdirect.nl
  Feedback