Aces Direct. Blijf gaan.
Zoeken
Zoeken

Betere nachtrust voor Villa Vivre

Betere nachtrust voor Villa Vivre

Voor ACES Direct is het belangrijk om verder te kijken dan de bedrijfsmuren. Onlangs kregen wij de kans om Villa Vivre te voorzien van Sonos speakers die kinderen een betere nachtrust gaan bezorgen.

Namens de Stiching “Vrienden van Villa Vivre” werd Anke Manders bij ACES Direct benaderd. "Stichting Vrienden van Villa Vivre ondersteund Villa Vivre door op zoek te gaan naar mogelijkheden om de kinderen extra’s te kunnen bieden. Het MVO beleid van ACES Direct richt zich op lokale initiatieven die betrekking hebben op de doelgroep kinderen. Dit sluit daar perfect bij aan."

ACES Direct is op bezoek geweest bij Villa Vivre om vier Sonos speakers te persoonlijk te bezorgen. Villa Vivre plaatst er drie in hun slaapkamers en badkamers om rustgevende muziek af te kunnen spelen. Dit zal bijdragen aan de nachtrust van de kinderen.

Wat is Villa Vivre?

Villa Vivre is een Verpleegkundig Kinderzorghuis voor chronisch en acuut zieke kinderen. Villa Vivre biedt 24 uur per dag 7 dagen per week specialistische en intensieve zorg op maat aan chronisch en acuut zieke kinderen met bijvoorbeeld: een syndroom, epilepsie, hart- of longproblemen, een spierziekte, CF, stofwisselingsziekte of kinder die tracheazorg nodig hebben.

Via deze weg willen we Sonos bedanken voor de bijdrage aan deze sponsoring.