Carnavalsfeest met ACES Direct in Villa Pardoes | Aces Direct

Carnavalsfeest met ACES Direct in Villa Pardoes

Carnavalsfeest met ACES Direct in Villa Pardoes

Op vrijdag 1 maart zijn wij met een delegatie collega’s afgereisd naar Villa Pardoes om het vakantieverblijf – voor ernstig zieke kinderen - om te toveren in caranavalssferen. Op maandag stond er namelijk een carnavalsfeest gepland voor alle gezinnen die in Villa Pardoes verbleven. Als trotse partner draagt ACES Direct graag haar steentje bij om dit carnavalsfeest onvergetelijk te maken!

Samenwerking met Villa Pardoes ook in 2019

In januari heeft ACES Direct de samenwerkingsovereenkomst met Villa Pardoes opnieuw verlengd. Al jaren zijn wij trotse partner van Villa Pardoes; een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Als onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst organiseert de ACES Direct MVO werkgroep jaarlijks verschillende vrijwilligersactiviteiten in Villa Pardoes. Het aanbrengen van carnavalsversiering was de eerste activiteit van dit jaar.

Carnavalsversiering aanbrengen

Vrijdagochtendvroeg reisden acht collega’s af naar Villa Pardoes. Daar begon de ochtend met een indrukwekkende presentatie over Villa Pardoes en een kopje koffie. Hierna mochten de collega’s de handen uit de mouwen te steken en overal in het vakantieverblijf carnavalsversiering aanbrengen. Visual Designer Daborah Pulles vertelt: “Na de ruimtes te hebben verdeeld gingen we in groepjes van drie aan de slag met het aanbrengen van de versiering. Zo’n vier uur later en honderden ballonnen en slingers verder, was het tijd voor de lunch en sloten wij de ochtend gezamenlijk af met alle vrijwilligers van Villa Pardoes. Erg mooi om dit te kunnen doen!”

  Feedback