Podiumplek ACES Direct in CIO top 100 beste IT reseller | Aces Direct

Podiumplek ACES Direct in CIO top 100 beste IT reseller

Podiumplek ACES Direct in CIO top 100 beste IT reseller

ACES DIrect claimt een podiumplek als beste IT reseller in de zakelijke markt. In de CIO top 100 eindigt ACES Direct op een tweede plek. Daarmee laat het bedrijf organisaties als KPN, Amazon Web Services en Microsoft achter zich.

Het Nederlandse Partner Preference onderzoek van CIO helpt IT Managers en CIO’s in het kiezen van de juiste partners. Lezers en bezoekers van Webwereld, Computerworld en voornamelijk CIO.nl gaven in een enquête aan met welke bedrijven zij het liefst zaken doen en samenwerken. ACES Direct komt hierbij uit de bus als een van hun ‘meest favoriete’ IT resellers.

Beter maken

ACES Direct Managing Director Sven van Boxtel is blij dat het vertrouwen van de markt hoog blijft. “Het is onze ambitie om organisaties vooruit te helpen. Hieruit blijkt -gezien de waardering- dat we dat doen.”

Volgens Sven is die goede samenwerking met klanten de basis van het bedrijf. “Wij willen excelleren, niet alleen richting klanten maar ook naar collega’s, partners en aandeelhouders. Dat uit zich in een bijzonder kantoor, een inspirerende werkomgeving en een doordacht HR-beleid met ruimte voor groei en ontwikkeling. Allemaal om al die andere organisaties uiteindelijk zo goed mogelijk te helpen.”

Persoonlijke benadering

In het onderzoek geven CIO's en IT Managers, werkzaam bij bedrijven met meer dan 100 werknemers, aan bij welke partner hun samenwerkingsvoorkeur ligt. Met andere woorden: wie adviseren zij als partner?

ACES Direct koos er volgens Sven ooit bewust voor om zich richten op die zakelijke markt. “Het is een markt waar ACES Direct tijdens de start kansen zag om toegevoegde waarde te bieden. Om van een zolderkamer in Goirle uit te groeien naar een bedrijf met podiumplaats tussen deze namen. Een mooier compliment kan het bedrijf bijna niet krijgen.”

  Feedback