Computable Awards: u kunt stemmen! | Aces Direct

Computable Awards: u kunt stemmen!

Computable Awards: u kunt stemmen!

Sinds vandaag, dinsdag 4 juli kunt u stemmen voor de Computable Awards die 31 oktober uitgereikt worden. ACES Direct is trots op haar twee nominaties. Wij zijn genomineerd in de categorie ICT-leverancier van het jaar voor het MKB en Tom Coehorst, oprichter en directeur, is genomineerd in de categorie CEO van het jaar. U kunt hier stemmen.

Stem nu op ACES Direct

De nominaties

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Uit de toelichting op de nominatie van ACES Direct;

"De ambities van ACES Direct zijn groot, de leverancier wil in 2030 via in totaal honderd brancheteams klanten bedienen. ACES Direct werkt met brancheteams om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Er is veel persoonlijk contact tussen de klant en vaste accountmanagers, die door de marktspecifieke kennis ook een goede sparringspartner zijn.”

Lees hier de volledige toelichting op de nominatie van ACES Direct in de categorie ICT-leverancier van het jaar voor het MKB.

Directeur Tom Coehorst genomineerd als CEO van het jaar

Uit de toelichting op de nominatie van Tom Coehorst;

"Het ACES Direct dat Tom Coehorst startte op een zolderkamertje in Goirle, maakt tegenwoordig met 85 gedreven mensen zo’n vijftig miljoen euro omzet. De winnaarsmentaliteit van Coehorst past bij een goede ondernemer en is in alles terug te vinden. Hij is vooruitstrevend, durft risico’s te nemen en veranderingen door te voeren die bijdragen aan het willen zijn van de beste werkgever voor de medewerkers en de beste IT-totaalleverancier voor bedrijven. Als persoon is Coehorst bevlogen, betrokken en toegankelijk. Hij werkt tussen de collega’s op de vloer, kent alle medewerkers en hun functies en haalt het beste uit de medewerkers.”

Lees hier de volledige toelichting op de nominatie van Tom Coehorst in de categorie CEO van het jaar.

Award uitreiking

Computable reikt in 2017 voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uit tijdens een feestelijk galadiner op dinsdag 31 oktober. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De complete lijst met categorieën vind u op de site van Computable.

De hoofdjury heeft in de leverancierscategorieën en bij de CEO's via beraad bepaald welke tien partijen het tot de eindlijst geschopt hebben. Nu alle genomineerden bekend zijn, kunt u stemmen! De stem van de markt bepaalt uiteindelijk voor 50 procent wie er wint. De andere helft bepaalt de jury.

Stem nu op ACES Direct

  Feedback