Dagje Efteling met ACES Direct en HP | ACES Direct

Dagje Efteling met ACES Direct en HP

Dagje Efteling met ACES Direct en HP

Afgelopen zaterdag hebben wij samen met HP in totaal 25 klanten met hun gezinnen verwelkomd in de Efteling. Als blijk van onze waardering voor de zaken die we afgelopen jaren samen mochten doen, kregen zij een dagje Efteling cadeau.

Een sprookjesachtige dag

De zaterdagmorgen begon bij de entree van de Efteling, waar onze gasten een hartelijk welkom kregen van Accountmanager Luuk van Erve. Nadat de groep compleet was, werd iedereen in de Panoramazaal voorzien van een kopje koffie en diverse lekkernijen. Vervolgens was het tijd voor een VR experience. Geïnteresseerden konden op spelende wijze samen met HP kennis maken met VR. Hierna was het tijd om het park in te gaan en samen te genieten van al het moois dat de Efteling te bieden heeft.

Mooie belevenis

Volgens Accountmanager Luuk van Erve was het een geslaagde dag: "Ik heb het heel leuk gehad. Zaterdag heb ik diverse klanten ontmoet die ik nog nooit in het echt gezien had. Verder was het mooi om te zien dat de kinderen van tegenwoordig het supergaaf vinden om VR te beleven. En de Efteling blijft een prachtig park om een mooie dag te hebben uiteraard. Leuk om dit voor klanten met hun gezin te kunnen organiseren."

  Feedback