Geen asfalt maar ICT is dé oplossing voor het fileprobleem! | Aces Direct

Geen asfalt maar ICT is dé oplossing voor het fileprobleem!

Geen asfalt maar ICT is dé oplossing voor het fileprobleem!

ACES Direct is door het radioprogramma Spitsbrekers genomineerd voor de award ‘Spitsbreker van het jaar’. ACES Direct heeft deze nominatie te pakken door haar slimme oplossing om medewerkers uit de file te houden. Werken wanneer het jou uitkomt staat centraal in onze oplossing.

Spitsbrekers competitie

63 miljoen uur. Dat is de extra tijd die Nederlandse reizigers per jaar kwijt zijn, voornamelijk door files. Het radioprogramma Spitsbrekers is daarom op zoek naar bedrijven die slimme, inspirerende initiatieven ondernemen om files te omzeilen. Hiervoor is de Spitsbrekers competitie opgezet door de ANWB en BNR Nieuwsradio. ACES Direct is één van de tien geselecteerde bedrijven voor de Spitsbrekers competitie.

Benieuwd wat wij doen om de filedruk te verminderen? Lees dan snel verder of beluister onderstaande reportage:

Flexibele werktijden

Al onze medewerkers hebben flexibele werktijden. Geen race tegen de klok om van 9 tot 5 achter ons bureau te zitten maar juist spitsdrukte vermijden door eerder of later te beginnen. Achteraan sluiten in de file is zo 2010…

Thuiswerkdagen

Iedere medewerker heeft recht op thuiswerkdagen. Hierdoor besparen wij jaarlijks zo’n 32% op gereden woon/werk kilometers. Dreigt er een sneeuwstorm? Dan blijven onze medewerkers lekker veilig thuis werken.

Flexplekken met mobiele werkplek

Flexibel werken zien wij als plaats en tijd onafhankelijk werken. Zowel op kantoor als daarbuiten. Daarom hebben wij een mobiele werkplek gecreëerd waarbij er geen enkele belemmering is tussen werken op een vaste plek of waar dan ook ter wereld. Een meeting bijwonen terwijl je bij een wegrestaurant zit te werken? Geen probleem! Ook bieden wij al onze klanten en partners uit de regio aan om een dagje bij ons op kantoor te komen werken.

Mobiele devices

Onze volledige organisatie is uitgerust met mobiele devices zoals laptops, tablets en smartphones. We zien bij veel organisaties dat dit vaak alleen een voorrecht is voor commerciële medewerkers. Maar niet bij ons. Van inkoper tot HR, wij zorgen ervoor dat iedereen in staat is om files te vermijden dankzij de beste IT-oplossingen.

Organisatiestructuur veranderd

Leuk en aardig al die medewerkers uit de file halen door plaats en tijd onafhankelijk werken. Maar hoe valt dit allemaal te managen? Hiervoor hebben wij onze organisatiecultuur enkele jaren geleden radicaal omgegooid. Wij zijn een vlakke organisatie met slechts 1 managementlaag en zelfsturende teams. Door medewerkers vrijheid te geven stimuleren wij reizen buiten de spitstijden.

MVO doelstelling met CO2 reductie

Wij hebben onszelf ook serieuze MVO doelen gesteld. Onder andere op het terugdringen van het aantal gereden kilometers. Dit heeft er in geresulteerd dat wij MVO prestatieladder 3 hebben bereikt. Hetgeen slechts 2 andere vergelijkbare Resellers in Nederland voor elkaar hebben gekregen.

A tot Z oplossing

Wij stimuleren niet alleen onze eigen medewerkers om buiten de spits te reizen. Met onze IT-oplossingen en onze ‘altijd en overal werken’ filosofie dragen wij deze boodschap ook over aan onze doelgroep. Een thema wat wij vaak laten terugkomen in onze marketing uitingen. Practice what you preach!

  Feedback