Hamburgerfestijn met ACES Direct in Villa Pardoes | Aces Direct

Hamburgerfestijn met ACES Direct in Villa Pardoes

Hamburgerfestijn met ACES Direct in Villa Pardoes

In het kader van de intensieve samenwerking tussen ACES Direct en Villa Pardoes zijn wij op donderdag 13 september op bezoek geweest bij Villa Pardoes. Hier hebben zeven collega's zich ingezet om een hamburgerfestijn te organiseren voor de gasten van Villa Pardoes!

Villa Pardoes zorgt ervoor dat gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind, een onvergetelijke vakantie beleven in Kaatsheuvel. Het vakantieverblijf ligt direct naast de Efteling, waardoor je de achtbanen tussen de bomen heen ziet en als je goed luistert zelfs hoort.

Intensieve samenwerking

ACES Direct is al jaren trotse sponsor van Villa Pardoes. Naast het leveren van een financiële bijdrage worden er jaarlijks vanuit de MVO werkgroep van ACES Direct verschillende vrijwilligersactiviteiten georganiseerd. Op die manier dragen collega's hun steentje bij aan een activiteit bij Villa Pardoes. HR-manager Moniek van Beckhoven vertelt: "Onze organisatie vindt het belangrijk om sociaal betrokken te zijn in de maatschappij. Deze sociale betrokkenheid vertaalt zich onder andere in deelname aan vrijwilligersactiviteiten. Wij vinden het belangrijk vrijwilligerswerk bij medewerkers te stimuleren. Een voorbeeld van zo’n vrijwilligersactiviteit is het hamburgerfestijn.”

Hamburgerfestijn

De dag begon met een rondleiding door het vakantieverblijf. Op die manier biedt Villa Pardoes niet alleen een blik in de keuken, maar in de hele organisatie. Daarna was het tijd om de keuken in te gaan. Hier kreeg iedereen een andere taak. Als een ware menselijke lopende band mocht iedereen aan de slag. Waar de een broodjes sneed, bakte een ander hamburgers. Het duurde dan ook niet lang voor de geur van verse hamburgers zich door de villa verspreidde en de gezinnen plaats konden nemen in het restaurant. Als ware obers ontfermden de collega’s van ACES Direct zich over de gezinnen en werd iedereen voorzien van een hamburger en een drankje. Tot slot mochten onze collega’s bij de gezinnen gaan zitten en zelf ook een hamburger eten.

“Een hele mooie dag/avond”

Aan het einde van de avond, nadat alles weer netjes was opgeruimd, werd er nog nageborreld onder collega’s. Hier werden de bijzondere ervaringen met elkaar gedeeld. Iedereen was het er over eens dat het “een hele mooie avond" was en dat het "fantastisch was om dit voor de gezinnen terug te kunnen doen”. Op naar de volgende activiteit!

  Feedback