Eenvoud & gebruiksgemak | ACES Direct
Eenvoud & gebruiksgemak

Eenvoud & gebruiksgemak

Eenvoud & gebruiksgemak

Uit onderzoek van IDC is gebleken dat bedrijven die migreerden naar het platform met HP Blade servers platform in slechts 7 maanden hun investering hadden terugverdiend en hun datacenterkosten met maar liefst 68% konden terugdringen. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een complete datacenter infrastructuur, voor o.a. serveropslag en gegevensopslag voor één prijs.

Eenvoud & gebruiksgemakDe voordelen van HP ConvergedSystem
HP ConvergedSystem Brengt uw IT-omgeving naar een hoger niveau. Lees hieronder wat de HP ConvergedSystem alles-in-één configuratie u te bieden heeft.
  • Eenvoud: Concentreer u op de groei van uw business door ingewikkelde zaken simpel te maken. Onze ConvergedSystem bundel kan eenvoudig als een enkele bestelnummer worden besteld zodat u nooit de verkeerde onderdelen bestelt. Bovendien bevat de bundel alles wat nodig om de servers, storage en switches aan te sluiten, waardoor de uitrol in het datacenter zeer eenvoudig is.
  • Betaalbaar: De HP ConvergedSystem bundel heeft een speciale actieprijs waardoor deze nog aantrekkelijker is. Onderdeel van de standaardbundel is de 'no licensing'-voorziening van de HP5920AF. Er zijn geen verdere switchlicenties nodig om gebruik te kunnen maken van Layer 2, Layer 3 en IPv4/IPv6.
  • Convergentie: Met de in de bundel geïntegreerde VC FlexFabric is het mogelijk de 3PAR storage en het ethernet verkeer eenvoudig via één interconnect te laten verlopen. Dit vereenvoudigt de omgeving, verlaagt uw stroomverbruik en biedt maximale flexibiliteit. Naast Ethernet sluiten FCoE en iSCI naadloos aan op onze 5920AF ToR switch met 3.6GB deep packet buffers.
  • Upgraden: Door uw netwerkverbindingen te maken via 10GbE en IPv6 verbetert u de I/O-prestaties en verandert u het netwerk in een gevirtualiseerde infrastructuur die klaar is voor de cloud. De HP ProLiant Blade Servers en 10GbE-switches bieden capaciteit voor meer servers en gebruikers, en maken probleemloos gebruik van de meest veeleisende, I/O-intensieve applicaties. Daarnaast is de 3PAR storage omgeving eenvoudig met meer opslagcapaciteit uit te breiden. Met de meegeleverde Matrix Operating environment heeft is de eerste stap naar de Cloud binnen handbereik.
  • Virtualiseren: De kern van het datacenter bestaat uit applicaties. De HP ProLiant Blade Servers leveren een prestatietoename tot 80% dankzij de dubbele geheugencapaciteit. Dankzij de combinatie met de extreem lage latency van de HP5920AF leveren de HP ProLiant Blade Servers een robuust platform voor het uitrollen van een groot aantal applicaties en het verhogen van het aantal virtuele machines per server
  Feedback