Originele HP cartridges | ACES Direct
HP cartridges

Originele HP cartridges

Originele HP cartridges

Financieel ziet het er vaak beter uit om goedkopere varianten inktcartridges te kopen in plaats van de authentieke cartridges van HP. Maar HP heeft jarenlang onderzoek gedaan om de meest efficiënte afstemming te creëren tussen printer en cartridge. Met behulp van deze kennis zijn de originele HP cartridges ontwikkeld, zodat het maximale uit uw printer kan worden gehaald en het minimale uit uw portemonnee.

Bespaar fors op uw printkosten
Als u gebruikt maakt van de originele HP 2-packs bespaart u tot wel 20% op de kosten. Met HP XL originele zwart high-capacity cartridges kan deze besparing oplopen tot wel 50%. Tevens print met deze cartridges u standaard 71% pagina’s meer dan met vergelijkbare navulbare of niet-originele cartridges.

Printkosten per maan in perspectief

Ervaar de superieure kwaliteit
Uit onderzoek van Buyers Laboratory LLC, een toonaangevend en onafhankelijk onderzoeksbureau, is gebleken dat originele HP cartridges vele malen beter zijn dan hervulde en alternatieve cartridges. Op ieder vlak presteren de originele HP cartridges optimaal. De kwaliteit was voornamelijk veel beter en betrouwbaarder dan de hervulde en alternatieve cartridges. Hier werd respectievelijk 17% en 12% afgekeurd. Gemiddeld printen originele HP cartridges 54,6% meer pagina’s dan de hervulde en alternatieve varianten, hiermee is de levensduur van de originele HP cartridges veel hoger.

Voorkom printproblemen
Door gebruik van originele HP cartridges voorkomt u ook dat er geld en tijd verspild wordt aan het oplossen van printproblemen. In vergelijking met niet-HP cartridges zijn originele cartridges vele male betrouwbaarder met een foutmarge van minder dan 1%. Dit scheelt dus veel geld, tijd en frustraties.

Printer supplies keuzehulp
Wilt u weten welke cartridge geschikt is voor uw printer? Gebruik dan onze printer supplies keuzehulp en vind eenvoudig de bijbehorende cartridge.

  Feedback