De zakelijke HP Officejet Pro X serie printers | ACES Direct
De zakelijke HP Officejet Pro X serie printers

HP Ink in the Office

HP Ink in the Office

Met de HP OfficeJet Pro X serie print u snel uw zakelijke documenten in professionele kwaliteit: eenvoudig vanaf elke smartphone of tablet in fullcolour en dat voor de helft van de kosten. Ontdek de HP OfficeJet Pro X serie

De HP OfficeJet Pro X serie: kostenbesparend, energiezuinig en snel

Elke indruk telt voor een groeiend bedrijf, net als elke euro. Kies daarom voor één van de vier HP OfficeJet Pro X kleurenprinters. Als u kleurendocumenten wilt printen en kopiëren bespaart u hiermee tot wel 50% aan kosten per pagina ten opzichte van een laserprinter. Met HP’s PageWide technologie kunt u hogere snelheden halen dan met kleurenlaserprinters, tot wel 70 pagina’s per minuut en met minder onderbrekingen. De duurzame inkt is bestand tegen verkleuring, vegen en vlekken van markeerstiften. Daarmee leveren de HP OfficeJet Pro X printers een weergaloze afdrukkwaliteit die zich met laserprinters kan meten. Kortom, HP biedt met de OfficeJet Pro X serie een kwalitatief hoogwaardige en zuinige oplossing voor elke onderneming.

5 redenen om te kiezen voor inkt op het werk

Tot 50% goedkoper
Inkt is tot wel 50% goedkoper dan laser. En ook qua energieverbruik is een inkjetprinter voordeliger dan de meeste kleuren laserprinters. Zo bespaart u dus niet alleen op kosten, maar denkt u tegelijkertijd aan het milieu. Kies voor de nieuwe standaard in zakelijk printen en print supersnel in levensechte kleuren.

Bewezen techniek
Print met recordsnelheid, tot soms wel 70 pagina’s per minuut! Zo is de HP OfficeJet Pro X476/X576 door Guinness World Records aangewezen als ’s werelds snelste desktopprinter. De revolutionaire printkop die even breed is als de pagina beschikt over HP PageWide technologie. Hierdoor kan er supersnel geprint worden en mist u nooit meer een deadline.

Direct beginnen met printen
Waar een laserprinter nog wel eens een lange verwerkingstijd nodig heeft voor er gestart kan worden met printen, is daar met een printer uit de HP OfficeJet Pro X serie geen sprake van. Dankzij de mogelijkheid van USB-printen loopt u naar uw printer en print u direct vanaf uw USB-geheugen. Met behulp van HP ePrint print u - waar u ook bent – eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet.

Werken zonder afleiding
Op plekken waar hard gewerkt wordt, is onnodige afleiding uit den boze. Zo moet u bij een laserprinter naast de toner cartridges ook nog regelmatig andere zaken vervangen zoals imaging drums en transfer belts. Bij een HP OfficeJet Pro uit de X serie hoeft alleen maar de inktcartridge vervangen te worden. Zo kunnen uw medewerkers sneller weer ongestoord verder werken en worden de werkprestaties minimaal beïnvloed.

Minder afval dan laserprinters
Door gebruik te maken van optionele HP XL inktcartridges, vervangt u de benodigdheden even vaak als bij laserprinters. Maar originele HP pigmentinktcartridges vereisen veel minder verpakkingsmateriaal dan tonercartridges. Zo heeft u tot wel 50% minder gewicht aan verpakkingsafval dan kleurenlaserprinters! Bovendien verbruiken printers uit de HP OfficeJet Pro X serie tot wel 50% minder energie dan kleurenlaserprinters. Via HP Planet Partners heeft u ook nog eens de mogelijkheid om gratis te recyclen.

HP OfficeJet Pro X451dw

Printer
36 pagina's per minuut
500-2800 pagina's per maand

HP OfficeJet Pro X476dw

Multifunctionele printer
36 pagina's per minuut
500-2800 pagina's per maand

HP OfficeJet Pro X551dw

Printer
42 pagina's per minuut
1000-4200 pagina's per maand
HP OfficeJet Pro X576dw

Multifunctionele printer
42 pagina's per minuut
1000-4200 pagina's per maand
HP OfficeJet Pro X451dwHP OfficeJet Pro X476dwHP OfficeJet Pro X551dwHP OfficeJet Pro X576dw

Meer informatie over de
HP OfficeJet Pro X451dw

Meer informatie over de
HP OfficeJet Pro X476dw

Meer informatie over de
HP OfficeJet Pro X551dw

Meer informatie over de
HP OfficeJet Pro X576dw


  Feedback