Originele HP toners | ACES Direct
HP Toners

Originele HP toners

Originele HP toners

Tegenwoordig is de keuze voor kostenbesparende alternatieven snel gemaakt als het gaat om tonercartridges. Uit een onderzoek van onderzoek van Spencerlab digital Color Laboraty, is echter gebleken dat dit helaas niet de beste keuze is, die u kunt maken.

Originele HP monochrome LaserJet tonercartridges zijn in dit onderzoek vergeleken met vervangende tonercartridges van acht andere merken. Het resultaat: HP komt op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit veel beter uit de bus dan deze alternatieven van de acht andere merken.

betrouwbaar kwaliteit Betrouwbare kwaliteit
Goedkopere tonercartridges kunnen ervoor zorgen dat uw prints vaag en daardoor onbruikbaar worden. Er zal dus weer opnieuw geprint moeten worden en dan is het nog maar de vraag of die wel bruikbaar zijn. Dat zal de kosten alleen al flink doen oplopen, en dan nog maar te zwijgen over de tijd en het geld wat de organisatie in het probleem moet stoppen om dit op te lossen. 50% van de mensen die een goedkopere en vervangende toner hebben gebruikt, hebben hier achteraf spijt van. De originele toners van HP daarentegen, werken elke keer opnieuw gewoon zoals het zou moeten.

milieuvriendelijk Milieuvriendelijk
Een ander nadeel van de goedkopere tonercartridges is dat 94% terecht komt op stortplaatsen. De reden hiervoor is dat de fabrikanten meestal uitsluitend nieuwe materialen gebruiken. HP zorgt ervoor dat u een mogelijkheid heeft om te recyclen met HP Planet Partners. U krijgt dan de garantie dat er nooit originele HP cartridges op de stortplaats terecht komen en dat de oude cartridges nooit worden hervuld en verkocht.

Printer supplies keuzehulp
Wilt u weten welke toner geschikt is voor uw printer? Gebruik dan onze printer supplies keuzehulp en vind eenvoudig de bijbehorende toner.

  Feedback