ACES Direct ook in 2019 HP Platinum partner | Aces Direct

ACES Direct ook in 2019 HP Platinum partner Personal Systems

ACES Direct ook in 2019 HP Platinum partner Personal Systems

HP Nederland (HP Inc.) heeft tijdens een speciaal diner de HP Partner First Platinum Partnerships uitgereikt. ACES Direct is ook in 2019 Platinum HP partner Personal Systems. Deze status is de hoogst haalbare voor een HP partner.

HP geeft met de uitreiken van een Platinum status een hoge mate van kennisbeheersing over het merk aan. Volgens ACES Direct Manager Sales en Solutions Jeroen Stabel is dat iets waar ACES Direct veel in investeert. “Dat is een reden waarom wij waarde hechten aan dit soort duurzame partnerschappen. ACES Direct streeft altijd naar verbetering. Samen met HP trainen we specialisten, accountmanagers en technische teams die de verkoop van HP producten en oplossingen ondersteunen."

Duurzame samenwerking

De Manager Sales en Solutions kijkt met trots naar de Platinum status. “Het is waardering voor het werk wat wij leveren en de kennis die we daarvoor opdoen. Het bevestigt dat wij met hard werken het maximale uit de samenwerking met HP halen. Die kennis en trainingen zorgen ervoor dat wij kunnen excelleren, zowel richting medewerkers, klanten, partners, aandeelhouders als de omgeving."

Toekomst

Volgens Jeroen is dat een gegeven wat zich de komende jaren alleen nog sterker zal ontwikkelen. "Een status als deze is voor ons belangrijk maar het is ook een belangrijk signaal en voordeel voor klanten. Het geeft deze groep een garantie op goede service en kennis.”

  Feedback