HP ROK: Reseller Option Kit | ACES Direct
HP ROK Microsoft Windows Server 2012 R2

HP ROK: Reseller Option Kit

HP ROK: Reseller Option Kit

ROK is een OEM software distributie model voor Microsoft OEM Software op OEM gebrande server hardware en is:
 • Kosteneffectief
 • direct te installeren
 • getest door de OEM
 • gemakkelijk te implementeren
Waarom HP ROK? ROK biedt meerwaarde voor u!
 • Getest & ondersteund door HP
  HP ROK is getest en wordt ondersteund door HP. HP biedt een BIOS-Locked image, specifiek voor HP ProLiant Servers. Deze specifieke HP ROK kits kunnen niet worden geïnstalleerd op een server van een andere fabrikant. De ROK image is aangepast door HP met de juiste drivers en wordt ondersteund door HP. Loopt u tegen problemen aan met uw HP ProLiant Server met HP ROK Windows Server installatie? Dan helpt HP u direct verder!
 • Snel
  HP ROK is snel. ROK bespaart installatietijd omdat het is ontworpen om uitsluitend geïnstalleerd te worden op de servers van HP. Per model worden er specifieke drivers en andere utility software geleverd voor snelle en eenvoudige implementatie. U bespaard dus tijd en geld door gebruik te maken van de voordelen van het HP ROK pakket. ROK voldoet aan de behoefte van eindgebruikers om legitieme Microsoft-software te gebruiken en een “Proof of License” te hebben. Iets wat alle klanten waardevol vinden voor Microsoft-producten.

Waarom ROK kopen?
Doordat teams van technici van HP en Microsoft nauw samenwerken, investeren we een hoop om ervoor te zorgen dat de ProLiant servers en Windows Server software naadloos op elkaar afgestemd zijn en daarmee samen beter te draaien, problemen voorkomen worden en de compatibiliteit en prestaties geoptimaliseerd worden.

HP ROK is ontworpen voor en uitgebreid getest op HP servers, waardoor u met vertrouwen een breed scala van ProLiant servers kunt inzetten, die zijn ontworpen om het Windows op zijn best te laten werken. Met HP ROK, ontvangt u 90 dagen gratis telefonische ondersteuning vanaf de datum van aankoop van de nieuwe server en ROK licentie.

We hebben het zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt om een server en software-oplossing aan te schaffen, die geheel aan uw unieke en specifieke behoeften voldoet. Kies een Microsoft Windows Server oplossing, die precies goed is voor uw bedrijf, op hetzelfde moment dat u een ProLiant server selecteert.

U profiteert van:
 • Keuze van servers:
  Een ruime selectie van gecertificeerde en beproefde ProLiant servers, van betrouwbare rack-en tower-modellen tot de meest geavanceerde “blades”-infrastructuur.
 • Server-software die voldoet aan uw specifieke behoeften:
  Uw keuze van Windows-besturingssysteem dat is getest op en is gecertificeerd voor HP ProLiant servers.
 • Lagere kosten van support:
  U krijgt toegang tot geavanceerde technische ondersteuning, alsmede 90 dagen gratis telefonische installatie-, configuratie- en set-upondersteuning. Voor zowel de server- als OS-ondersteuning, kunt u terecht bij de helpdesk van HP.
  Feedback