Windows Server 2012 R2 | ACES Direct
HP ROK voor Windows Server 2012 R2

HP ROK voor Windows Server 2012 R2

HP ROK voor Windows Server 2012 R2

HP en Microsoft bieden u gebruiksgemak met de levering van ROK software. Koopt u een nieuwe HP ProLiant server, en heeft u daarbij ook de Microsoft Windows Server 2012 R2 software nodig, dan is ROK voor u de ideale uitkomst.

Met HP ProLiant Gen8 servers en Windows Server 2012 R2 helpen HP en Microsoft een moderne infrastructuur neer te zetten. Windows Server 2012 R2 is verbeterd in gebruiksgemak, efficiëntie, prestaties en virtualisatie.

HP ROK: een Microsoft Windows Server oplossing met de hoogst mogelijke kwaliteit!
Microsoft biedt samen met HP de Reseller Option Kit (ROK) aan. De Reseller Option Kit is een softwaredistributiemodel bestaand uit een kosteneffectieve, direct te installeren kit om de verkoop en implementatie van Microsoft Windows Server Operating System (OS) op HP ProLiants makkelijker te maken.

Het wordt verkocht als een aparte serveroptie vanuit één prijslijst, net zoals voor HP SmartMemory, HP SmartStorage HDD’s of processors. Het is getest, geconfigureerd en gecertificeerd met HP ProLiants en verpakt met de laatste stuurprogramma’s en aangepaste installatietools voor een snelle en eenvoudige implementatie. Het bevat OEM-geteste en -gecertificeerde stuurprogramma’s, plus 90 dagen OEM-ondersteuning bij installatie.

De voordelen voor u als gebruiker:
 • Één aanspreekpunt voor ondersteuning
 • inclusief 90 dagen gratis installatiesupport
 • Intensief getest en gecertificeerd voor HP ProLiant
 • Scherpe prijs
 • Downgrade mogelijkheden

De Windows Server 2012 product line-up is gestroomlijnd en vereenvoudigd waardoor klanten eenvoudiger de editie kunnen kiezen die bij hun wensen past

 • Datacenter-editie voor private cloud omgevingen met een hoge mate van virtualisatie.
 • Standard-editie voor niet of licht gevirtualiseerde omgevingen.
 • Essentials-editie voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers die servers met maximaal twee processors gebruiken.
 • Foundation-editie voor kleine bedrijven met maximaal 15 gebruikers die servers met een enkele processor gebruiken.

Voor ondernemingen biedt elke versie van Windows Server 2012 R2 uitgebreide mogelijkheden en voordelen:

Bescherming van gegevens
 • Vereenvoudigde back-ups.
  Geniet van de gemoedsrust die wordt geboden door een dagelijkse automatische back-up van iedere computer op uw netwerk en de server zelf.
 • Ingebouwd herstel na calamiteiten.
  Wees beschermd tegen brand, diefstal, of overstromingen. Zelfs als uw hardware kapotgaat, helpt de online back-updienst van Microsoft uw gegevens veilig en beschermd te houden in de cloud.
 • Gecentraliseerd IT-beheer.
  Bespaar tijd door uw apparaten te beheren door middel van één enkel IT-dashboard, ontworpen om gemakkelijk standaardtaken af te handelen en om IT-problemen aan te pakken voordat ze optreden. Wees er zeker van dat software, antivirus, en back-ups actief en bijgewerkt zijn; beheer wie er toegang heeft tot welke documenten; en garandeer dat u niet te weinig opslagruimte heeft. Haal meer uit uw IT-investeringen door Windows Server 2012 Essentials te combineren met Windows 8-clientsoftware.
Flexibele werkstijlen
 • Consistente productiviteit.
  Maak snel verbinding met de computers in uw netwerk en heb toegang tot al uw bestanden en apps vanaf vrijwel iedere locatie, alsof u in uw kantoor zit. Bespaar tijd door niet langer te zoeken naar versnipperde bestanden, met de krachtige, gecentraliseerde functies voor dataopslag en delen.
 • Gemakkelijke verbindingsmogelijkheden.
  Onderhoud toegang tot uw e-mail, agenda, en contactpersonen door Windows Server 2012 Essentials samen te gebruiken met Office 365, Gehoste Exchange, of Exchange Server draaiend op een tweede server.
 • Verhoogde veiligheid.
  Bescherm al uw computers tegen pop-ups, trage prestaties, en beveiligingsproblemen die worden veroorzaakt door spyware en andere mogelijk ongewenste software, door Windows Defender te gebruiken op de server. Automatische back-up en veiligheidsfuncties blijven werken als u niet op kantoor bent.
Simpele weg naar de cloud
 • Sneller kunnen reageren met uw bedrijf.
  Verhoog de productiviteit en werk samen met klanten, leveranciers, en partners door gebruik te maken van een breed aanbod aan cloudservices, zonder dat u de controle over of beveiliging van uw vertrouwelijke informatie en documenten verliest.
 • Flexibele cloudoplossingen.
  Geniet van de flexibiliteit om de juiste oplossing voor uw bedrijfsbehoeftes te kiezen, met naadloze integratie en gecentraliseerd beheer van cloudservices en lokale toepassingen.
 • Krachtige samenwerking.
  Indien gecombineerd met Office 365, biedt Windows Server 2012 Essentials u een variëteit aan optimaal beveiligde opties om in de cloud samen te werken, naast een gemakkelijk te gebruiken dashboard om ze allemaal te beheren. U kunt probleemloos de programma´s gebruiken die u kent en het meeste gebruikt, waaronder Microsoft Outlook, Word, Excel, en PowerPoint.
  Feedback