HP Z All-in-one workstations | ACES Direct
HP Z1 G2 Workstation

HP Z All-in-one workstations

HP Z All-in-one workstations

HP Z1 workstation

Een elegante en innovatieve all-in-one workstation.
Het HP Z1 G2 workstation is HP’s is een all-in-one workstation die zeer elegant vormgegeven is. De belangrijkste en meest gebruikte onderdelen zijn gemakkelijk en zonder gereedschap te wijzigen of te vervangen. Geniet van supersnelle prestaties en betrouwbaarheid van wereldklasse. U kunt het scherm uitrusten met een optionele 10-punts touch-technologie in een opvallend design met glas van rand tot rand.

Prikkel uw creativiteit
Dankzij de Intel Xeon-processor en de NVIDIA Quadro grafische kaart, kunt u uw ideeën sneller dan ooit tot ontwikkeling brengen. Ervaar HP's ultra-geavanceerde technologie, inclusief high-end professionele MXM Graphics koelmode. De HP Z1 G2 is uit te rusten met meerdere vaste schijven en een verstelbare schermvoet. De optionele high-performance Thunderbolt 2.0-poorten aan de zijkant zijn uit te rusten zodat u kunt kiezen voor supersnelle connectiviteit en extra creativiteit.

Krachtig en geavanceerd
De HP Z1 G2 workstation is gemakkelijk te onderhouden. U heeft niet langer een technicus nodig voor het onderhoud. De behuizing klikt u eenvoudig open om vervolgens het systeem aan w behoeften aan te passen. Het workstation is uitgerust met dubbelconsuluidsprekers aan de voorzijde en DTS Studio Sound voor een sublieme geluidservaring.

Bekijk alle specificaties of bestel de HP Z1 G2 workstation


  Feedback