HP Z Desktop workstations | ACES Direct
HP Z Desktop Workstations

HP Z Desktop workstations

HP Z Desktop workstations

HP Z230

Creëer een ideale werkomgeving, zelfs met een beperkt budget.
De HP Z230 towermodel workstation is ontworpen voor het zware werk. Hij is 24/7 inzetbaar en beidt de nieuwst processoren en graphics in een geheel vernieuwd, compact towermodel met ruime uitbreidingsmogelijkheden.

Solide betrouwbaarheid met een scherpe prijs

De HP Z230 is ontworpen om 24 x 7 x 365 te presteren. Dit betalbare model is een krachtpatser die al uw bedrijfsapplicaties moeiteloos afhandeld. Dankzij de 92% efficiënte voeding belast u het mileu minder en verlaagt u de bedrijfskosten. De HP Z230 beschikt over een groot aantal ISV-certificeringen om betere, slimmere presaties te leveren.

Kracht voor nu, ruimte voor groei
Bent u als bedrijf groeiende? Dan is de HP Z230 ideaal. Dit workstation is namelijk berekend op uitbreiding. U kunt extra storage en connectiviteit toevoegen wanneer dit nodig is. Ook neemt de HP Z230 minder ruimte in beslag dankzij zijn compacte vormgeving.

Een overrompelende ervaring. Uiterst productief.
De HP Z230 is uitgerust met de nieuwst Intel Xeon-processoren en uistekende grapics. U kunt maar liefst zes schermen aansluiten en gebruiken. Met HP RGS kunt uw grafisch-intensieve workstationapplicaties overal gebruiken. U bent niet meer afhankelijk van werken op kantoor, werk real-time samen met collega's vanaf iedere locatie die u wilt.

Bekijk alle specificaties of bestel direct de HP Z230

HP Z230

HP Z420

Biedt u de prestaties die u wenst en de waarde die u nodig heeft en dat voor een fantastische prijs.
Gemakkelijk zelf onderdelen vervangen en zelf upgrades uitvoeren dankzij een slim chassis dat zonder gereedschap toegankelijk is configureren wordt zo kinderspel.

Probleemloos gebruik
U bent minder afhankelijk van andere doordat de HPZ420 eenvoudig te onderhouden is. U kunt zelf componenten verwisselen en upgrades uitvoeren door de slimme toegankelijke behuizing. Optionele hendels voor optische inbouwplaatsen zorgen voor een naadloze implementatie.

Geen verlies van grafische prestaties
De HP Z420 ondersteunt de nieuwste generatie PCIe Gen3 video, waardoor u de keuze heeft uit een reeks professionele grafische kaarten van AMD en NVIDIA. Met een 600-Watt 90% efficiënte voeding en ondersteuning voor maximaal 8 HP Performance schermen maximaliseert de HP Z420 uw productiviteit en geeft u de vrijheid om meer tegelijk te zien en te doen.

Bekijk alle specificaties of bestel direct de HP Z420

HP Z420

HP Z620

Boordevol rekenkracht en virtualisatiekracht.
En toch is dit dual-socketsysteem zeer stil en compact. Uw productiviteit wordt volop gestimuleerd door maximaal 24 processorkernen, boordevol reken- en virtualisatiekracht, geavanceerde Intel® Xeon®-processors en ondersteuning voor meerdere beeldschermen.

Grote mogelijkheden. Compact model.
De HP Z620 is vrijwel geruisloos. Dit heeft hij te danken aan zijn innovatieve ontwerp. Compact vormgegeven dus ideaal voor omgevingen met weining ruimte. Ook de HP Z620 is onderhoudsvriendelijk. De behuizing, met geïntegreerde hendels, en de voeding zijn zonder zonder gereedschap toegankelijk om service en upgrades gemakkelijk te maken.

Complete gemoedrust
De HP Z620 workstations zijn leverbaar in laag-halogeen en ENERGY STAR-gekwalificeerde configuarties met een 90% efficiënte voeding. Op de HP Z620 zit een standaardgarantie van 3 jaar op onderdelen, 3 jaar op arbeid en 3 jaar onsite service, die uitbreidbaar is tot 5 jaar.

Bekijk alle specificaties of bestel direct de HP Z620

HP Z620

HP Z820

Zoekt u naar high-end rekenkracht en visualisatie?
Daar is de dual-processor HP Z820 Workstation voor gebouwd. Deze prestaties worden gerealiseerd door de Intel® Xeon®-processors van de volgende generatie met ondersteuning tot 24 processorkernen. Vanaf nu kunt u zelfs de meest veeleisende projecten de baas!

Weergaloos ontwerpen. Van binnen en van buiten.
Het uitbreidbare ontwerp van het HP Z820 workstation stelt u in staat om uw beste werk te produceren. De zonder gereedschap toegankelijke HP Z820 is voor vele doeleinden inzetbaar, biedt een enorme werkkracht en heeft een zeer laag geluidsniveau.

Veel ruimte
De HP Z820 bevat veel uitbreidingsmogelijkheden. Zo bevat dit racksysteem 7 uitbreidingsslots, 7 uitbreidingsposities, 4-kanaals geïntegreerd DDR3-geheugen met 16 slots en ondersteuning voor maximaal 512 GB. Verder bescikt de HP Z820 nog aan een scala aan opslag- en I/0-opties. Aan de voorzijde en in de systeembehuizing vindt je USB 3.0-poorten.

Complete gemoedsrust
HP workstations zijn ook leverbaar in BFR/PVC-vrije en ENERGY STAR®-gekwalificeerde configuraties met een 90% efficiënte voeding. Alle HP workstations worden ondersteund met een standaardgarantie van 3 jaar op onderdelen, 3 jaar op arbeid en 3 jaar onsite service (3/3/3), die uitbreidbaar is tot 5 jaar.

Bekijk alle specificaties of bestel direct de HP Z820

HP Z820
  Feedback