HPE Silver status voor ACES Direct | Aces Direct

HPE Silver status voor ACES Direct

HPE Silver status voor ACES Direct

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft het partnership met ACES Direct beloond met een HPE Silver status; een bewijs van kwaliteit, kennis en ervaring. Tijdens de HPE New Years party op dinsdag 16 januari nam ACES Direct de HPE Silver Status in ontvangst.

Volgens manager Sales en Solutions, Jeroen Stabel, bevestigt de status de aanwezige kennis en kunde binnen ACES Direct. ”Bij ACES Direct staat een team van Solution Advisors klaar om als partner met onze klant de best passende IT-infrastructuur te adviseren, leveren en implementeren. Dit is een bewijs van onze kennis en expertise van de producten en oplossingen van Hewlett Packard Enterprise.”

Kwalificatie
Met de HPE Silver status geeft HPE aan dat ACES Direct tot een groep van de betrouwbaarste en meest gekwalificeerde IT-partners van het bedrijf behoort. De HPE Silver status is onderdeel van het PartnerReady channel-programma van Hewlett Packard Enterprise en geldt als het langstlopende channel-programma in de IT-branche.

Ambitie
Jeroen geeft aan dat de status past binnen de ambitie van het bedrijf. “Wij willen excelleren, zowel richting medewerkers, klanten, partners, aandeelhouders als de omgeving. Dit is daar een mooie stap in.”

  Feedback