HR Talent of the Year nominatie voor ACES Direct HR adviseur | Aces Direct

HR Talent of the Year nominatie voor ACES Direct HR adviseur

HR Talent of the Year nominatie voor ACES Direct HR adviseur

Tilburg, 1 september 2016 - ACES Direct HR adviseur Moniek van Beckhoven is genomineerd als HR Talent of the Year. De jaarlijkse competitie van HRcommunity staat in het teken van talent, innovatie en verbinding op het gebied van human resources. De komende tijd mag Moniek laten zien waarom zij daarin uitblinkt.

Moniek is bij ACES Direct verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van het HR-beleid. Zo heeft Moniek ACES Direct University opgezet, waaruit onder andere het ambitiemanagementplan en de SOHO Academy voortvloeiden. Projecten gericht op de ontwikkeling van medewerkers.

Talent ontwikkelen
Volgens directeur Tom Coehorst zijn dat programma’s die de cultuur van het bedrijf vormgeven en versterken. “Met de SOHO Academy en ACES Direct University halen we niet alleen talent naar ons bedrijf maar ontwikkelen we het ook. Moniek begrijpt dat en vertaald de ideeën en wensen vanuit alle medewerkers.”

Goede gesprekken
Moniek voelt zich prettig in die rol. “Het ontwikkelpotentieel van medewerkers moet passen bij de koers die de organisatie vaart. De basis van HR is voor mij het voeren van goede gesprekken met medewerkers. Ik wil weten wat mijn collega’s boeit. Zo stel je hen in staat zichzelf volledig te ontwikkelen.”

Volgende ronde
Eind september / begin oktober ontvangen alle genomineerde talenten een schriftelijke opdracht van de jury. Hierin zal Moniek haar visie en plannen uit de doeken moeten doen en laten zien waarom zij het HR talent van het jaar is. Namens ACES Direct wensen wij Moniek veel succes!

  Feedback