ICTWaarborg Awards nominaties voor ACES Direct | Aces Direct

ICTWaarborg Awards nominaties voor ACES Direct

ICTWaarborg Awards nominaties voor ACES Direct

4-01-2016 - ACES Direct is ook dit jaar genomineerd voor de 12e editie van de ICTWaarborg Awards. De awards -die op 30 maart uitgereikt worden- hebben een bereik van meer dan één miljoen mensen en zijn met tienduizenden stemmer een belangrijke graadmeter binnen de ICT-branche. De awards zijn opgedeeld in vier hoofdcategorieën; Computerwinkel van het jaar, Computerwebwinkel van het jaar, Servicebedrijf van het jaar en Zakelijke dienstverlener van het jaar. Daarnaast worden er nog 48 awards uitgereikt voor provinciale categoriewinnaars.

Beoordeling
De toekenning van de awards is opgebouwd uit 2 onderdelen. Het eerste deel bestaat uit het aantal beoordelingen op de portals Computerwinkels.nl, Zoekcomputerhulp.nl, Automatiseerder.nl en Internetdienstverleners.nl. Voor het tweede deel kijkt ICTWaarborg naar de gemiddelde score van de beoordelingen.

Objectieve beoordeling
De ICTWaarborg Awards gaan naar bedrijven met gemiddeld de hoogste score in kwalitatieve stemmen (best beoordeelde bedrijven) en kwantitatieve stemmen (meeste stemmen gelden). Alle beoordelingen geplaatst vanaf 1 maart 2015 tot en met 29 februari 2016 tellen mee. Op die manier komt zo objectief mogelijk naar voren hoe een bedrijf het afgelopen jaar is beoordeeld en wie met recht de titel van ICTWaarborg Award-winnaar één jaar mag dragen.

Stemmen
Stem op ons als beste automatiseerder in de categorie Zakelijke dienstverlener van het jaar. Hier kunt u op ACES Direct stemmen als beste webwinkel in de categorie Webwinkel van het jaar.

  Feedback