Industriële revolutie bij ACES Direct | Aces Direct

Industriële revolutie bij ACES Direct

Industriële revolutie bij ACES Direct

Tijn Swinkels

Tijn Swinkels

Brand Manager t. 013 762 18 85
Contactformulier

Tilburg, 12 september 2016 - ‘De vierde industriële revolutie is een feit’ - PWC. Industrie 4.0, ook wel Smart Industry, gaat over de volledige integratie van ICT en industrie. ACES Direct groeit mee en is gestart met team Industrie. Een team speciaal ingericht om vanuit de ICT naadloos aan te sluiten op de maakindustrie van Nederland.

Volgens cijfers van PWC omvat de maakindustrie zo'n twintig procent van het BNP. Een markt die ACES Direct met team industrie wil bijstaan in deze revolutie. Directeur Tom Coehorst geeft aan dat het bedrijf een nieuwe stap in de juiste richting zet. “ACES Direct groeit. Onze ambitie is groots, in 2030 willen we met 100 van dit soort teams de klanten op hun wenken bedienen.”

Team industrie
Commercieel manager Sven van Boxtel legt uit waarom ACES Direct juist voor die markt kiest. “Industrie 4.0 verstevigt de industrie door de nieuwste informatie en technologie volledig te benutten.” Precies waar het bedrijf voor staat volgens Sven. “Oplossingen creëren, kennis delen en service bieden; daar zijn we goed in. ACES Direct wil industriële bedrijven helpen efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en op maat te produceren. Die ontwikkelingen zijn al in volle gang en mede door de sterke positie van Nederland zien wij kansen op die markt.”

  Feedback