IPhone 7 zakelijk kopen | Aces Direct

IPhone 7 zakelijk kopen

IPhone 7 zakelijk kopen

De volgende-generatie iPhone heet simpelweg de iPhone 7. Waarom moet u de iPhone 7 kopen? Daar zijn meerdere redenen voor. Het wordt bijvoorbeeld de eerste water- en stofdichte versie van de iPhone. Met de iPhone 7 neemt Apple afscheid van de standaard headphone jack en is er voor het eerst een dubbele -4K- camera aanwezig. Natuurlijk kunt u ook bij ACES Direct vanaf 16 september de nieuwe iPhone 7 aanschaffen. Maar waarom overstappen naar de iPhone 7? Wij zetten voor u de belangrijkste vernieuwingen op een rijtje.

Opvallende vernieuwing

Hoewel de afwezigheid van de ‘standaard’ koptelefoonaansluiting in de iPhone 7 misschien vreemd lijkt is het wel degelijk een vooruitgang. De geluidskwaliteit wordt beter. Veel smartphones hebben bijvoorbeeld een eigen versterker ingebouwd. Het probleem van die versterkers? Ze zijn niet zo goed als in potentie mogelijk is. Door het gebruik van de lightning aansluiting kunnen fabrikanten versterkers inbouwen in de oordoppen. Daarnaast wordt de data van geluid eenvoudiger overgebracht via de lightning ingang. Op die manier wordt de kwaliteit van het geluid beter. De nieuwe ingang neemt ook minder ruimte in beslag waardoor de iPhone 7 dunner is, ruimte heeft voor een tweede speaker en een grotere accu die twee uur extra gebruikstijd biedt. Toch liever uw vertrouwde oordoppen of koptelefoon gebruiken? Dat kan, bij elke iPhone 7 wordt een adapter geleverd die uw lightning ingang omzet naar koptelefooningang.

• Vernieuwde koptelefoonaansluiting
• Betere geluidskwaliteit
• Stereo speakers
• Grotere accu

Homeknop met Taptic Engine

Ook de traditionele homeknop maakt bij de iPhone 7 gebruik van nieuwe technologie. Deze wordt met een Taptic Engine-sensor vervangen. De knop wordt niet meer ingedrukt maar verwerkt feedback via trillingen. Vergelijkbaar met Force Touch op Macbooks. Een bijkomend voordeel van deze nieuwe technieken? De iPhone 7 is de eerste telefoon van Apple die volledig stof- en waterdicht is.

• Nieuwe homeknop
• Stof en waterdicht
• Verbeterde notificaties

Nieuwe camera en dunnere telefoon

U kunt de iPhone 7 ook kopen omdat hij handzamer is dan zijn voorgangers. Het dunnere ontwerp maakt het toestel weer praktischer in dagelijks gebruik. De schermgrootte van de iPhone 7 blijft hetzelfde. 4.7 inch voor het ‘standaard’ model en 5.5 inch voor de iPhone 7 plus. Maar ook uw camerabeelden en foto’s gaan erop vooruit. De nieuwe dubbele camera maakt het ook mogelijk om achteraf de focus van uw foto desgewenst aan te passen. U kunt bijvoorbeeld ook meer inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

7 MP FaceTime HD-camera

Ook de camera aan de voorkant van de iPhone 7 krijgt een upgrade. Voortaan kunt u beeldbellen in 7MP met een vernieuwde lens die zorgt voor heldere en natuurgetrouwe kleuren. Dankzij de automatische beeldstabilisatie kunt u de iPhone 7 ook gerust kopen als u veel onderweg moet videobellen.

• Betere camera
• Achteraf scherpstellen
• Soepelere videobellen

AirPods

Om het gebrek van de audio ingang te compenseren presenteerde Apple ook nieuwe draadloze oordoppen: AirPods. De nieuwe draadloze oordoppen van Apple zijn meteen klaar voor gebruik met je Apple apparaten. Het is een kwestie van indoen één keer aantikken en gebruiken. Wanneer je de Airpods hierna indoet activeren ze automatisch. Vanwege de aanwezige microfoon zijn de AirPods ook bij uitstek geschikt voor zakelijke gebruikers. U kunt onderweg simpelweg de oordopjes indoen om toch bereikbaar te blijven en de oordoppen gaan 5 uur mee op één lading.

• Simpel in gebruik
• 5 uur gebruikstijd
• Heldere gesprekskwaliteit

Meer opslagcapaciteit

U kunt voortaan kiezen uit een iPhone 7 met 32GB, 128GB en 256GB opslag. Daarmee vervalt voor het eerst instapoptie van 16GB. De iPhone 7 beschikt daarnaast over een verbeterde processor, de A10 Fusion. Het energieverbruik is daardoor sterk verminderd: slechts twee derde van de A9. De iPhone 7 en 7 Plus hebben dan ook de langste batterijduur ooit.

Apple iPhone 7 aanbieding

In de webshop van ACES Direct ziet u duidelijk of de Apple iPhone 7 in de aanbieding is, aan het actie logo bij de productafbeelding. Ook kunt u zien welke versie van de Apple iPhone nieuw aan ons assortiment is toegevoegd, aan het nieuw logo bij de productafbeelding. Zo kunt u gemakkelijk de nieuwe Apple iPhone 7 online kopen.

Apple iPhone 7 kopen

Heeft u de ideale zakelijke Apple iPhone 7 gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen in onze webshop. Indien de Apple iPhone 7 op voorraad is wordt deze al binnen 1 2 werkdagen bezorgd. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met uw Account Manager via 013 762 18 00.

Pre-oder de iPhone 7 vanaf 9 september.

  Feedback