iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr onthuld | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr onthuld

iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr onthuld

De iPhone X heeft zijn officiële opvolger, want Apple heeft de nieuwe iPhone XS onthuld. Het toestel is verkrijgbaar in 5,8-inch en 6,5-inch en heeft net als zijn voorganger een OLED-scherm en Face ID. De nieuwe iPhone Xs is sneller dan zijn voorganger en heeft een aanzienlijk betere camera. Naast zilver en spacegrijs kun je nu ook kiezen voor de kleur goud. De voor- en achterkant van de nieuwe iPhone zijn van glas, terwijl de rand van roestvrij chirurgisch staal is. Volgens Apple is het glas het sterkte smartphoneglas ooit en is de krasbestendigheid flink verbeterd.

iPhone Xs

iPhone Xs heeft een 5,8‑inch Super Retina-display met speciale OLED-panelen. Zo geniet je van een HDR‑display met de meest accurate kleurweergave in de industrie, diepe zwarttinten en een uitzonderlijke helderheid. Met geavanceerde Face ID kun je veilig je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en meer. Met een enkele blik. Dankzij de A12 Bionic-chip met een Neural Engine van de volgende generatie en realtime machine learning ervaar je foto’s, games en AR op een heel nieuwe manier. Met het baanbrekende 12‑MP dual camera-systeem maak je nog spectaculairdere foto’s dankzij Portretmodus, Portretbelichting, een verbeterd bokeh-effect en de gloednieuwe Diepteregeling. Waterbestendigheid. En iOS 12, het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, met krachtige nieuwe tools waarmee iPhone nog persoonlijker wordt.

iPhone Xs Max

iPhone Xs Max heeft een 6,5‑inch Super Retina-display met speciale OLED-panelen. Zo geniet je van een HDRdisplay met de meest accurate kleurweergave in de industrie, diepe zwarttinten en een uitzonderlijke helderheid. Met geavanceerde Face ID kun je veilig je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en meer. Met een enkele blik. Dankzij de A12 Bionic-chip met een Neural Engine van de volgende generatie en realtime machine learning ervaar je foto’s, games en AR op een heel nieuwe manier. Met het baanbrekende 12‑MP dual camerasysteem maak je nog spectaculairdere foto’s dankzij Portretmodus, Portretbelichting, een verbeterd bokeh-effect en de gloednieuwe Diepteregeling. Waterbestendigheid. En iOS 12, het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, met krachtige nieuwe tools waarmee iPhone nog persoonlijker wordt.

Pre-order de iPhone Xs en iPhone Xs Max nu bij ACES Direct.

iPhone Xr

iPhone Xʀ heeft het meest geavanceerde LCD-scherm in een smartphone: een 6,1‑inch Liquid Retina-display met de meest accurate kleurweergave in de industrie en een innovatief ontwerp met achtergrondverlichting waardoor het scherm tot in de hoeken wordt benut. Zes prachtige nieuwe uitvoeringen. Met geavanceerde Face ID kun je veilig je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en meer. Met een enkele blik. Dankzij de A12 Bionicchip met een Neural Engine van de volgende generatie en realtime machine learning ervaar je foto’s, games en AR op een heel nieuwe manier. Een baanbrekend 12‑MP camerasysteem met Portretmodus, Portretbelichting, een verbeterd bokeh-effect en de gloednieuwe Diepteregeling. Waterbestendigheid. En iOS 12, het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, met krachtige nieuwe tools waarmee iPhone nog persoonlijker wordt.